Liisan lista

Teuvo Hakkaraiselle

En ole maailmalla matkustaessani onneksi tavannut teuvohakkaraisia. Olisi ollut pelottavaa joutua vastaamaan meidän kristittyjen puolesta kristinuskon nimissä tehdyistä veriruskeista synneistä samalla tavalla kuin suomalainen kansanedustaja vaatii nyt muslimeja ja islamia vastuuseen.

Miksi kristillinen kirkko ei noussut natsismia vastaan? Eiväkö noitavainot ja anekauppa olleet hirvittävä tapa estää ajattelemasta ja riistää kaikkein köyhimpiä? Entä miksi kirkko on siunannut aseet?

Entä miksi katolisen kirkon piirissä toimivia pedofiileja rangaistaan vasta nyt? Tai onko Suomen Siionissa parasta aikaa käytävät pedofiliaa koskevat oikeudenkäynnit vain jäävuoren huippu?

Eikä se Lutherkaan kukistanut talonpoikaiskapinaa kovin lempeällä kädellä.

Onneksi en ole tavannut hakkaraisia vaikka olen monessa muslimimaassa käynyt.Olisinkin kokenut nuo syytökset ainakin yhtä loukkaavina kuin muslimit ovat kokeneet Teuvo Hakkaraisen puheet.

Olisi hienoa jos pyytäisit anteeksi loukkaavia sanojasi.Luterilaisen opin mukaan anteeksi pyytäjälle anteeksi myös annetaan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

14Suosittele

14 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (242 kommenttia)

Käyttäjän KaiHaavisto1 kuva
Kai Haavisto

Kaikilla on mielipiteensä. Suomi on tietääkseni vapaa maa ja täällä on ilmaisun vapaus. Olen Hakkaraisen kanssa siinä samaa mieltä, että muslimien valloitus yhteiskuntaamme pitää estää laillisilla keinoilla.

Imaani kommentti oli tosin hieman tahditon. Liisa, ansiosi tiedetään ja ne eivät kauhean paljon imartele. Työministerinä ollessasi Suomen työttömyys kasvoi huippulukemiin.
No se ei tähän asiaan liity mitenkään, mutta liittyy sillä tavalla, että kun katsoo poliittista uraasi, on siellä suhteellisen paljon epäonnistumisia. Miten siis voitkaan arvostella tuoretta kansanedustajaa noinkin kovin sanoin.

Ymmärrän toki pointtisi ja se todennäköisesti liittyy tuohon SDP:n alenevaan kannatusprosenttiin. Ulostulollasi yrität siis luoda huonoa kuvaa Perussuomalaisista.

Late Virta

Juu ja demartit vain jatkavat Jaakonsaaren opastamana syvemmälle metsään menemistä. Sekin nostaa huomattavasti SDP:n kannatusta, kun johtavat henkilöt mollaavat omaa kulttuuriamme ja uskontoamme. Kyllä on demareilla typeryys huipussaan. SDP on huomisen islamistien puolue, muistakaa se äänestäjät. He ajavat ainoastaan muiden kuin suomalaisten etuja nyt ja tulevaisuudessa.

Petri Haapa

Jaa, persut taas jatkavat ttä omaa sumeaa logiikkaansa, kun ei aiheesta ole mitään järkevää sanottavaa, niin se on demari sitä ja demari tätä ja Suomi suomalaisille jne.

Käyttäjän JariMartikainen kuva
Jari Martikainen Vastaus kommenttiin #80

No, kyllähän tämä Jaakonsaarenkin ulostulo on aikamoista tuubaa.
Turun Sanomat kirjoittaa artikkelin, jonka mukaan Suomessa on satoja jihadisteja: http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/522041/Turussa+sa...

Onpa näitä sankareita mukana jo taistelemassa uskontonsa puolesta Syyriassakin:
http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/kotimaa/359...

Mutta täällä ei taivastella Suomessa asuvia jihadisteja, vaan Hakkaraisen bloggausta asiasta.

Late Virta Vastaus kommenttiin #80

Nii ja demarit ovat syvällä aallonpohjassa kannatuksensa kanssa. Äänestäjinä enemmän jihadisteja kuin duunareita. Persut vaan porskuttaa. Revippä siitä.

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #117

Persupuolue pienenee kuin pyy maailmanlopun edessä seuraaviin eduskuntavaaleihin mentäessä. Suurin oppositiopuolue on jo nyt vitsi ja vitsimmäksi se menee, kun aika ehtii

Late Virta Vastaus kommenttiin #133

Niinhän se on demarien ja vasuvihreiden märkä unelma. Seuraavissa kahdessa vaaleissa perussuomalaiset pesevät demarit mennen tullen. Qui vivra verra.

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #141

No so what? "En voittanut, mutta en ainakaan jäänyt viimeiseksi, sillä otin arvokkaita päänahkoja". Tyypillinen mitaleitta arvokilpailusta palaavaan suomalaisurheilijan kommentti.

Late Virta Vastaus kommenttiin #146

Tuntuu se kismittävän kun tänne kirjoittelet. Näyttelet välinpitämätöntä.

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #166

En näyttele ja en ole, sillä minulle on tärkeää, että persut ei suurimmaksi puolueeksi kasva (miä tällä hetkellä on erittäin epätodennäköistä) sen sijaan minulle on täysin samantekevää kenet se vaaleissa voittaa suosiossa, jos puolue ei hallitukseen yllä, ja tätä menoa se ei yllä.

Martti Kovala Vastaus kommenttiin #80

Kenelle Petri Haapa tahtoo lahjoittaa Suomen?

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #213

Mistä olet tällaisen ajatuskukkasen päähäsi saanut, Martti?

Martti Kovala Vastaus kommenttiin #242

Perussuomalaisten tavoite on säilyttää Suomi suomalaisena. Monikultturistit eli lyhyesti mokuttajat haluavat muuttaa Suomen osaksi eurabiaa.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

"Yrität siis luoda huonoa kuvaa perussuomalaisista" Haavisto, ei Liisan tarvitse, te teette sen ihan itse.

Käyttäjän KaiHaavisto1 kuva
Kai Haavisto

Arto ei kai sinulla ole menossa demarikiima

Käyttäjän mattiantero kuva
Matti Kyllönen

Teuvo Hakkarainen on puolueensa terävimpiä ajattelijoita ja taatusti menee europarlamenttiin ja voi olla Liisa Jaakonsaari ei pääse tapaamaan häntä sielläkään, koska viimeksimainittu ei ehkä siellä enää ole.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Ehkä Soini haluaa pitää PS:n terävimmmät ajattelijat kuten Hakkaraisen Suomessa, koska Hakkaraista ei ainakaan vielä löydy listalta:

Perussuomalaisten puoluehallitus on nimennyt puolueen ensimmäiset eurovaaliehdokkaat.
Ehdokkaiksi nimettiin kansanedustajat Jussi Halla-aho, Anne Louhelainen, Pirkko Mattila, Pirkko Ruohonen-Lerner, Juha Väätäinen sekä europarlamentaarikko Sampo Terho.

- Nyt julkistettiin ne nimet, joiden ehdokkuutta ei tarvinnut sen enempää miettiä, jotta vaalityö saadaan käyntiin, Terho sanoi.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-128856992296...

Petri Haapa

Jos Hakkarainen on puolueensa terävimpiä ajattelijoita, niin puolueella ei toivoa ole, ei

Juhani Kahela Vastaus kommenttiin #134

Ei ole persuilla ole mitään hättää. Muiden puolueiden terävimmät ajattelijat häviävät Hakkaraiselle menne tullen. Edustavat nykyajassa kivikautista ajattelua parhaimmillaan.

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #170

Oletko ihan tosissasi sitä mieltä, että Hakkarainen pesee ajattelijana sellaiset tyypit kuin Jacob Söderman, Claes Andersson, Erkki Tuomioja, Jörn Donner, jne?

Juhani Kahela Vastaus kommenttiin #179

Et voi olla tosissasi näistä nimistä.

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #181

Väitätkö siis ihan vakavalla naamalla, että Hakkarainen on terävämpi ajattelija kuin esimerkiksi Andersson? Joo vai ei.

Käyttäjän OulaLintula kuva
Oula Lintula Vastaus kommenttiin #179

Minä ainakin olen sitä mieltä. Sen näkee siitä, että mainitsemasi tyypit ovat SDP:ssä ja Hakkarainen ei ole.

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #190

Jörn Donner ja Claes Andersson SDP:ssä? Missä kuopassa Oula on kasvanut?

Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #198

Jörn Donner on ollut SDP:ssä, Claes Andersson sen sijaan ei.

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #201

Jörn Donner on edustanut SKDL:a myös.

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #190

Menee nyt vähän vaivaannuttavaksi tämä Hakkaraisen keskinäinen kehumiskerho. Kohta varmaan voidaan varmaan Chuck Norrisin nimi korvata Teuvo Hakkaraisella tässäkin luettelossa http://www.chucknorrisfacts.com/chuck-norris-top-5...

Käyttäjän timonenonen kuva
Timo Nenonen Vastaus kommenttiin #179

Kyllä, Teukka on järkevä realisti, noi mainitsemasi ovat huru-ukkoja.

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #212

Jaa esimerkiksi Jacob Söderman on mielestäsi huru-ukko. No palataan asiaan muutaman vuosikymmenen kuluttua, jos olet vielä elävien kirjoissa.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #212

Tässä puhuttiin ajattelun terävyydestä, ei ajattelun lajityypistä.

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #223

Vaikka ajattelun luokittelisi kuinka pieniin osasiin hyvänsä, niin Hakkarainen häviää niillä kaikilla osa-alueilla mainitsemilleni herroille kirkkaasti

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari Vastaus kommenttiin #134

Joku tunsi miehen, joka oli niin oppimaton, että hän joutui itse keksimään klassikkositaattinsa... ;-)

Jari Vuorinen

Hyvä Teuvo.On meillä sentään edustajia ,jotka sanoo suoraan niinku ajattelee.Tää on maahanmuuttokriittisyyttä.Kaunistelematta.Olisi hyvä jos Suomi ei olisi tässä tilassa mutta kun on ni tätä just tarttee.

Käyttäjän jaakkokuusisto kuva
Jaakko Kuusisto

Ai että "muslimien valloitus yhteiskuntaamme" pitää estää? Hyvin on Halla-ahon ja kumppaneidensa propaganda uponnut. Tällaiset puheet eivät ole maahanmuuttokriittisyyttä vaan muukalaisvihamielisyyttä, eivätkä kaiken lisäksi perustu mihinkään, koska mitään "valloitusta" ei ole tapahtumassa. Mutta hienosti näyttää ääniä irtoavan perussuomalaisille tällä pelottelutaktiikalla.

Juhani Kahela

Väestön kehitystrendistä laskettuna Suomi muuttuu muslimienemmistöiseksi 2150-2170. Tyttäremme pukeutuvat burkiin ja kiittävät sinun kaltaisia hyväntahtoisia hölmöjä. Lievittääkö kipua, että Saksa siirtyy islamistienemmistöiseksi 50 vuotta aiemmin? Ei varmasti.

Käyttäjän jaakkokuusisto kuva
Jaakko Kuusisto Vastaus kommenttiin #182

"Tyttäremme pukeutuvat burkiin" kertookin kaiken maahanmuuttokeskustelun tasosta Suomessa vuonna 2013. Milläs keinoilla ajattelit sitten ryhtyväsi "toimiin" tämän ns. kehitystrendin muuttamiseksi? Rajat kiinni? Sisäänpääsy vain ateisteille? Suomi suomalaisille? Ja miten perustelisit toimesi?

Juhani Kahela Vastaus kommenttiin #192

Maailmalta löytyy paljon toimivia malleja. Mitä Suomi tarvitsse on sama tahtotila kuin näillä toimivien mallien mailla. En ole asiantntija, mutta aluksi mallia voisi hakea Kanadasta ja Australiasta.

Käyttäjän OssiOjutkangas kuva
Ossi Ojutkangas Vastaus kommenttiin #195

Kanadassa työperäistä maahanmuuttoa pisteytetään, mutta humanitäärinen maahanmuutto (muun muassa sotaa pakenevat somalit) tapahtuu suurinpiirtein samoin kuin Suomessa. Paitsi että eräs asia onnistuu Kanadassa huomattavasti paremmin: kotouttaminen. On vertailtu juurikin somalien kotoutumista Suomessa ja Kanadassa ja älkimmäisessä somalit kokevat tulevansa paremmin hyväksytyiksi ja työllistyvätkin huomattavasti paremmin. Eli pakko on olla niin, että jotain Kanadassa tehdään eri tavalla kuin Suomessa.

Joku varmaan sanoisi, että Suomessa on enemmän rasismia, mutta itse en tuota sanaa käyttäisi. Suomessa kielteinen suhtautuminen erilaisiin ihmisiin kun koskee paljon muitakin kuin vain ulkomaalaistaustaisia ja maahanmuuttajia. Pienillä paikkakunnilla saa helposti turpaansa jo pitämällä "liian värikkäitä vaatteita". Jos tätä todella ahdasmielistä asennettasaataisiin muutettua, elämä Suomessa paranisi monilla muillakin kuin vain ainoastaan somaleilla. Tästä syystä olen ehdottomasti samaa mieltä siitä, että mallia pitäisi ottaa Kanadasta. Ja on suorastaan ilahduttavaa, että moni maahanmuuttokriitikkokin tätä aina joskus ehdottaa!

Käyttäjän HeikkiSantala kuva
Heikki Santala

LIISA hyvä !

Minun mielestäni kannattaisi pisteidenkeruun sijaan muistaa, perussuomalaisten jatkuvan osoittelun sijasta, meihin koto-suomalaisiin kohdistuva, sisäsiittoinen kielipuoli-rasismi. Se elää tuoreena tänäänkin. Olisi jo aika ryhtyä sen kitkemiseen.

Voisitko ryhtyä toimeen ?

http://heikkisantala.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1363...

Erkki Penttinen

Oikein Kai.Tuo Jaakonsaari on oikea paskaharakka ja todiste siitä miten tyhmä on suomalainen äänestäjä joka kerta kerran jälkeen antaa äänensä tuolle jankuttajalle jonka aikaansaannokset ovat todellakin tasan nolla.
Hakkarainen puhui asiaa ja katsokaa hyvät ihmiset tv uutisista mitä nämä uskonveljet saavat aikaan omissa maissaan ja maissa joihin heitä on päässyt pesiintymään jo aivan liikaa.Näiltä imaameilta ja divaaneilta puuttuu täysin järki ja tavalliseen työhön haluttomuus.Tämä sukupolvi ei ole näkemässä kun näiltä imaameilta loppuu öljytulot ja muuta ansiotuloa heillä ei ole niin ne sodat jotka heidän toimestaan silloin alkavat maissa joissa heitä on ovat tuhoisat ja tappavat.Toivoisin että tämä Jaakonsaari eläisi silloin niin näkisimme kuinka hänelle kävisi kun nälkäiset ja hullut" divaanit" valtaisivat maa toisensa jälkeen ja söisivät mitä syötävissä olisi ja tappaisivat kantaväestön kivittämällä .Demarit vaikenee näistä asioista koska eivät ajattele eivätkä ymmärrä kuin korkeintaan seuraaviin vaaleihin saakka mutta minä ja Hakkarainen ajatellaan ja ikävä kyllä näin tulee tapahtumaan alle sadan vuoden sisällä sillä öljyvarat vähenevät todella hurjaa vauhtia koska kiinalainen miljardikansa rikastuu ja ostaa autoja,traktoreita ja muita bensaa ja öljyä käyttäviä koneita.Silloin olisi suomella oltava armeijja joka pystyisi puolustamaan suomea mutta luulenpa että nykymenolla meillä ei ole edes passipoliisia sillä sekin tehtävä on syötetty peltipoliisille

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Nämä termit "paskaharakat" ja "hassahtaneet mummot" kertovat surullista tarinaansa siitä, että Suomi24-tasoinen rumien puhuminen on valtaamassa tilaa myös asiallisessa kansalaiskeskustelussa. Se kertoo myös siitä, ettei osata suhteuttaa oikeisiin mittasuhteisiin keskusteltavia aiheita. Henkilön politiikkaa tai mitä hyvänsä voi kritisoida ilman että menee sille tasolle, jota oma äiti toruisi syvästi. Ennen oli käytöstvat rautaa, nyt on suosiossa älämölö. Suomalaista perinnettä? Ei todellakaan.

Heikki Knookala Vastaus kommenttiin #259

miten tämä sun pää nousee aina esiin kun tästä aiheesta kirjoitetaan?

Käyttäjän tapio kuva
Tapio Äyräväinen

Aukko sivistyksessä täyttyy pian, mikäli pysyt Euroopan parlamentin jäsenenä, mitä epäilen.

Teuvo Hakkarainen tulee nimittäin seuraksesi.

Katsopa välillä hieman, mitä suomalaiset ajattelevat Hakkaraisen ajatuksista. Noin 86 prosenttia sanoo, että Hakkarainen ajatteli aivan oikein.

Ja sinä touhotat muslimeista. Edustatko Euroopan parlamentissa muslimeita vai suomalaisia? Mietipä sitä. Jos päädyt ensimmäiseen vaihtoehtoon, niin kannattaa ehkä vaihtaa maata.

Tuollaisia kukkahattutätejä piisaa tässä maassa ihan omasta takaa. Minä en pysty milloinkaan ymmärtämään, miksi suomalaiset poliitikot vihaavat suomalaisia. Sinun sietäisi hävetä puheitasi paljon enemmän kuin Hakkaraisen.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Ufotutkija Äyräväisellä on kihahtanut hattuun poliittinen suosio kriisikaupunki Salossa, jos kuvittelee että suomalaiset haluavat EU-parlamenttiin peruskoulun keskeyttäneen sahurin. Hakkaraisella on merkitystä esim. nuorison innoittamisesta ahkeraan työntekoon ja yritteliäisyyteen, hänen tehtävänsä ei ole opettaa suomalaisille asioita, joista hän ei ymmärrä mitään.

Jari-Petri Heino

Ufotutkija, peruskoulun keskeyttänyt sahuri.

Nyt kun vielä Nyqvist kertoisi, miksi on tärkeää mainita nämä kaksi asiaa?

Jari Teräväinen Vastaus kommenttiin #42

Tuosta peruskoulun keskeyttäneestä sahurista tuli mieleen, kuulemma scanfilin perustajalle oli opettaja sanonut ettet kelpaa edes heinänpolkijaksi, kun kaveri pääsi koulusta pois ..

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist Vastaus kommenttiin #42

Samasta relevanttiudesta johtuen, kuin on merkittävää kukkahatutella Jaakonsaarta. Tosin kukkahattutäti on vain mielikuva ja ivanimitys.

Jari-Petri Heino Vastaus kommenttiin #56

Niinpä. Sillähän se keskustelun taso kasvaa.

Jari Vuorinen Vastaus kommenttiin #42

petra Nyggvist.kovan luokan mukasivistyneistön ja A-luokan kansalainen.

kyselee ihmisten kengännumeroita ja kalsareiden kuviointia.

Mun plokia yritti käyttää sähköpostinvälitystoimistona.

Hienohelma,lilla petra.

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #126

Suorastaan myötähäpeää tuottavan alkeellista dissaamista, Vuorinen.

Late Virta

"jos kuvittelee että suomalaiset haluavat EU-parlamenttiin peruskoulun keskeyttäneen sahurin."

Nähdään ensi vuonna, kun Teuvo Rysseliin menee. Saat syödä sanasi silloin.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist Vastaus kommenttiin #60

Teuvo menee Rysseliin jos menee, eikä siinä mitään. Onko se hänelle sopivin tehtävä, on eri asia. Mielestäni hänelle olisi suoranaisia kutsumustehtäviä täällä. Hakkarainen on itse kertonut tv-haastattelussa, että jos olisi tiennyt millaista poliittinen työ on, ei olisi välttämättä lähtenyt mukaan. En usko että Rysselissä asiat helpottuvat.

Käyttäjän TimStenman kuva
Tim Stenman Vastaus kommenttiin #68

Teuvo pärjää itseasiassa tehtävässään yllättävän hyvin, vaikka rakas valtamediamme häntä pienenä silmätikkuna pitävätkin. Juuri Kansanedustaja Hakkaraisen kaltaisia kavereita tarvitaan Eduskuntaan lisää. Kavereita jotka kyseenalaistavat ja tutkivat asioita kaikilta näkökulmilta.

Tällä hetkellä hallitus on täynnä päivääkään oikeaa työtä tekemättömiä "oppineita", jotka ovat "lukeneet itsensä kansanedustajiksi". Tulos on tässä: Maa on kriisissä.

Late Virta Vastaus kommenttiin #68

Eiköhän anneta Teuvon ja Persujen tehdä ne päätökset. Tuskinpa he meitä kuuntelevat asiassa. Tai mistä sen tietää.

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #60

Jos Hakkarainen Brysseliin menee muuten kuin turistimatkalle, niin minä lupaan syödä muutakin kuin sanani.

Late Virta Vastaus kommenttiin #81

Kiinni veti. Siis sillä edellytyksellä, että Hakkarainen on ehdokkaana.

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #142
Late Virta Vastaus kommenttiin #156

Ok. Eli syöt hatullisen minun paskaa, jos Teuvo menee Rysseliin.

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #167

Olenko luvannut syödä sinun paskaasi? Tietääkseni en ole, joten lopeta nyt se ehtojen asettelu ja tyydy siihen, mistä löin vetoa.

Käyttäjän mikkokangasoja kuva
Mikko Kangasoja Vastaus kommenttiin #177

Eli Petri lupaa syödä, jos Teuvo pääsee MEPiksi. Huikeeta... :)

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #205

Näinpä on mitään muuta en sanonut. Mutta syön vaikka ei onnistuis pääsemäänkään. Hyvä, hyvä ä logiikkaa persupiireistä löytyy sittenkin, yllätävää

Late Virta Vastaus kommenttiin #205

Jos nyt tarkkoja ollaan, niin alla lupaus. Eli Teuvo voi mennä vaikka työmatkalle Brysseliin. Ei tarvitse mennä MEPiksi, eikä edes missään puhuta milloin. Petri on löysässä hirressä vetonsa kanssa loppuelämänsä. Onko sillä nyt sitten mitään merkistystä.

"Jos Hakkarainen Brysseliin menee muuten kuin turistimatkalle, niin minä lupaan syödä muutakin kuin sanani."

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #217

Vai löysössä hirressä? Äläs nyt. Lue tarkemmin, mitä lupasin.

Late Virta Vastaus kommenttiin #218

Siinähän se kirjoituksesi yläpuolella kopioituna lukee mitä lupasit. Älä nyt Petri itse ala ehtoja asettelemaan tai menemään puihin lupauksissasi.

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #222

Ota rauhallisesti ja siteeraa sanasta sanaan kommenttini, jossa lupasin syödä muutakin kuin sanani jne. Kommentoi sitten sanomaani vai pitääkö minun auttaa? Noh, siteeraan sitten itseäni:"Jos Hakkarainen Brysseliin menee muuten kuin turistimatkalle, niin minä lupaan syödä muutakin kuin sanani." No nyt tekstianalyysiä peliin, Late!

Late Virta Vastaus kommenttiin #227

Siteerasin sitä jo aiemmin, jos huomasit.

Olennaistahan on, että lupausessasi jää aika paljon asioita avoimeksi. Siinä ei ole muita rajauksia kuin turistimatka, Bryssel ja Hakkarainen. Lupauksen ulkopuolelle jäävät matkan muut tarjoitukset, matkatapa, matka-aika. Eli voi olla tosiaan vaikka sahausmatka, kuten jo aikaisemmin asian myönsit. Matkatapakin voi olla myös mikä vain, jopa kävellen. Myös sen jo myönsit aikaisemmin. Matka-aika voi olla tästä päivästä vaikka 20 vuoden päässä tai vieläkin kauempana. Ajasta et puhu mitään. Et myöskään MEPpiydestä.

Eli melko avoin lupaus, kuten myös syömisen osalta. Syöt muutakin kuin sanasi, eli mitä syöt, jos häviät vetosi.

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #229

Hyyyvä, tajuaahan sitä tyhmempikin, kun vähän opastaa. Syön hatullisen pastaa.

Late Virta Vastaus kommenttiin #231

Eläpä rupea nimittelemään, ei kuulu asialliseen neuvotteluprosessiin. Mistäs se pasta tuli?

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #233

No kun kysyit, että mitä syön.

Late Virta Vastaus kommenttiin #237

En muuten kysynyt. Vai oliko lauseen perässä kysymysmerkki?

Kuka sinulle antoi yksipuolisen tulkintaoikeuden siitä mitä syöt jos häviät. Se jäi myös avoimeksi.

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #241

No okei, siitä väärinymmärtämisestäni sitten. Olen jo muutaman vuosikymmenen ajan päättänyt itse, mitä syön, siksi kait. Case closed

Late Virta Vastaus kommenttiin #243
Late Virta Vastaus kommenttiin #231

Niin ja löysässä hirressä roikut vielä 30 vuoden päästäkin, ellei Tepi ole Brysselissä vielä silloin käynyt. Josko enää elät silloin.

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #234

Juupa juu, minkähän ihmeen takia. Senkö, että et oikein tajua kommenttini sisältöä?

Late Virta Vastaus kommenttiin #238

Äläs nyt taas ala haukkumaan. Et itsekään oikein sitten tajua mitä tulit luvaneeksi.

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #240

Älä nyt taas aloita lapsukainen, kertaaa se kommenttini ja nillitä sitten, jos on aihetta. Minä luulin, että tuo aikaisempi tekstianalyysisi olisi tuonut ymmäryksen sinulle, mutta taisin luulla turhaan.

Late Virta Vastaus kommenttiin #244

Eiköhän se lupaus ole jo kerrattu aika monta kertaa. Mitä sinulla siinä on vielä ruikuttamista, kun kerran teksitanalyysini hyväksyit. Et todellakaan ymmärrä mitä lupasit vai etkö halua ymmärtää?

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #247

Itsehän auot päätäsi täysin selvän asian kanssa. Mitä sinulle jäi tuossa alkuperäisessä kommentissani ymmärtämättä?

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #240

Onko sinulla vaillinainen ymmärrys vai muutenko vain hälläpyörässäsi on klappia? Lupasin syödä muutakin kuin sanani, jos Hakkarainen Brysseliin pääsee muuten kuin turistimatkalle. Kuten itse totesit, en tarkemmin eritelllyt, mitä muuta tai edes kuinka paljon.

Late Virta Vastaus kommenttiin #250

Näin on. Sinulla nyt vain tuntuu olevan asiassa pakonomainen tarve jankuttaa. Luulin että asiassa jo päästiin sopun, mutta ei. Ei kun jatkat jankutusta päivänselvässä asiassa. Sitten kun ei muuta keksi pitää halventaa ja haukkua muita kirjoittajia. Se taitaa olla sinä, jolla on pari mutteria päässyt lahoamaan päävärkissä. Vai oletko jo niin hoopo vanha ukko, ettet tiedä missä olet? Sori nyt vaan, mutta pitää kai minunkin antaa samalla mitalla, kun kerran halventamaan aloit.

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #252

Voi, että kun on herkkähipiäinen tuo Late-poika. Kerro vielä kertaalleen, mikä alkuperäisessä kommentissani jäi epäselväksi, niin selitän. Kerro iha omin sanoin, mitä minä kommentissani sanoin, niin katsotaan vielä kerran, mitä et ymmärtänyt.

Late Virta Vastaus kommenttiin #177

Jep, todella huikeeta. Lupasit syödä, jos Teuvo menee. Onhan tässä aikaa Teuvolla mennä, jos ei nyt niin seuraavissa vaaleissa.

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #216

Niin ja jalkapatikassakin tai liftillä Brysseliin pääsee - ajastahan ei ollut tosiaan mitään puhetta. Jos vaikka sahurille olisi hommia sielläpäin.

Käyttäjän maunostranden kuva
Mauno Strandén

Petra nälvii Hakkaraista! Mikä vika sahuri ammatissa on, tuskin Petra itse pystyisi sahaamaan, ainakaan kunnon tavaraa! Koppasin nykyhallituksen osaamisesta kopion, jossa harva on ollut edes sahuri ja alahan on kovasti kilpailtu, toisin kuin viranhaltijat joilla on vain yksi pointti, kun ei tee oikein mitään ei tee virheitä!

"Kataisen hallituksen työkokemukset oikeista töista ja aidosti tuottavista töista yksityiselta sektorilta. On siina todella saatu kasaan kokemuksen riemuvoitto.
Katainen = ei työkokemusta
Urpilainen = ei työkokemusta (jaksoi vuoden olla opettajan julkisella)
Arhinmaki = ei työkokemusta (huvittavaa sinansa et ainoa oikea duuni missa se on ikina ollut on kesaduuni HKR:lla ajat sitten, mut sekin on julkista)
Ville Niinisto = valmennuskurssin opettaja ja trukkikuski muutaman kesänä ajat sitten
Erkki Tuomioja = lyhyt duunirupeama Rautaruukilla 70-luvun puolessa välissa
Heidi Hautala = oli aikoinaan 70-luvulla mukana perustamassa yhtä kasvisravintolaa
Paivi Rasanen = ollut lääkarina, myös yksityisella puolella
Carl Haglund = ollut oppaana Hvittraskissa seka toimittajana ylioppilaslehdessä
Henna Virkkunen = ollut toimittajana seka PR-toimistossa Jyvaskylassä,
Krista Kiuru = ei tyokokemusta
Jari Koskinen = maanviljelija Hauholta (sinänsä ok)
Merja Kyllonen = ollut teknisena apulaisena Suomussalmen apteekissa,
Lauri Ihalainen = puhdas SAK-broileri, ei oikeaa työkokemusta
Paula Risikko = ei työkokemusta
Susanna Huovinen = ollut kaupan kassana ja freelancer-toimittajana (kun ei oman kertomansa mukaan koulutusta vastaavaa työta löytänyt)
Pia Viitanen = ei työkokemusta
Anna-Maja Henriksson = ollut 80-luvulla pankkijuristina Pietarsaaressa"

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #121

En tarkistanut muita, mutta Risikollako ei työkokemusta?:

sairaanhoitaja, Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri 1983-1985, sairaanhoidon opettaja, Seinäjoen terveydenhuolto-oppilaitos 1985-1990, aikuiskoulutusjohtaja, Seinäjoen terveydenhuolto-oppilaitos 1990-1994, laatupäällikkö, Helsingin sairaanhoito-opisto 1994-1995, projektipäällikkö Stakesin hallinnoimassa "SoTeKeKo" -projektissa 1995-1998, projektipäällikkö, Seinäjoen ammattikorkeakoulu 1998-1999, laatupäällikkö, Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri 1999-2001, johtaja, SoTe-yksikkö 2000-2001, toimialajohtaja (sosiaali-, terveys- ja kulttuuri) 2001-2002, Terveysalan yksikön johtaja, Seinäjoen ammattikorkeakoulu 2001-2002, vararehtori, Seinäjoen ammattikorkeakoulu 2003-

http://web.eduskunta.fi/Resource.phx/eduskunta/ind...

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #121

Krista Kiuru (ihan oikeassa elämässä) on työskennellyt Ulvilan lukiossa filosofian, uskonnon ja ilmaisutaidon opettajana sekä Porissa Tampereen yliopiston toiminnan suunnittelijana ja Meri-Porin lukiossa opinto-ohjaajana ja ilmaisutaidon opettajana.

Käyttäjän Tkope kuva
Tommi Jalava Vastaus kommenttiin #139

Hakkaraisen saha tekee niin laadukasta tavaraa, että suurin osa menee vientiin. Hän on se joka maksaa Krista Kiurun palkan. Kaikkia tarvitaan, mutta jos hyvinvointiyhteiskunnan ylläpitäminen on tärkeää, filosofian maistereista pitäisi alkaa koulia menestyviä vientiyrittäjiä. Käykö sitten suomalainen filosofia kaupaksi ulkomailla, voi olla toinen juttu.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #139

Eivät nuo muutkaan pidä paikkaansa, mm. Tuomiojalla on työkokemusta ja Jari Koskisella muutakin kuin maanviljelijänä.

Lauri Korhonen Vastaus kommenttiin #139

Urpilainen (ihan oikeassa elämässä) "on opiskellut vuoden musiikkia Keski-Pohjanmaan konservatoriossa ennen siirtymistään opiskelijaksi Jyväskylän yliopistoon, missä hän opiskeli kasvatustieteitä ja valmistui kasvatustieteiden maisteriksi vuonna 2002. Ennen eduskuntauraansa Urpilainen työskenteli vuoden opettajana Helsingissä ja vajaan vuoden Kokkolassa." [Wikipedia]

"Olen yrittänyt houkutella Sdp:n puheenjohtajaa Jutta Urpilaista pyrkimään komission puheenjohtajaksi." [HS 22.8.2013 Liisa Jaakonsaari Eu­roo­pan par­la­men­tin jä­sen (sd)]

Anteeksi mitä..?

*tirsk*

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #165

Ja pointtisi oli...mikä, Lauri?

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #121

Erkki Tuomioja on Poliittisen historian dosentti Helsingin yliopistossa vuodesta 1997 alkaen. Toiminut mm.
Helsingin kiinteistötoimen apulaiskaupunginjohtajana 1979-91,
Rautaruukki oyn talous- ja markkinatutkijana 1975-77, Ydin-lehden päätoimitajana jne.

Late Virta Vastaus kommenttiin #121

Siinäpä duunarijoukko hilpeä. Hyvä arvostella Hakkaraista, miestä joka on tuottanut yhteiskunalle enemmän kuin nämä kaikki yhteensä tuottaisivat tuhannessa vuodessa.

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #145

Se on vähän miten se tuotanto määritellään. Jos tuotantona pidetään puuta ja heinää, niin silloin Hakkarainen on törkyturpaisena sahurina on vahvoilla

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström Vastaus kommenttiin #157

Petri nyt ei näytä tajuavan koko asiaa.
Julkishallinnollinen työ ei ole tuottavaa! Nämä paperinpyörittäjät vain kuluttavat veroeuroja joita Hakkarainen työllään muiden duunariveronmaksajien tavoin on tähän yhteiskuntaan tuonut!

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #185

Se on kuule Sari siinä, että miten se tuottavuus määritellään. Kumpikohan mahtaa olla esimekiksi tuottavampaa ja kenelle: esimerkiksi koulutussuunnittelija Helsingin kouluvirastossa vai verosuunnittelija jossain Koneella tai ABB:lla.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist Vastaus kommenttiin #121

Mauno hukkasi nyt pointin täysin. Mikä vika sahurin ammatissa on, kyselee Mauno. Ei mikään, senhän takia toivon Hakkaraiselta innoittamista nuorison työllistymiseen ja uutteraan työntekoon. Olen perinteikkäältä saha-alueelta kotoisin ja arvostan sitä. Sen sijaan en arvosta sitä, että peruskoulun hylännyt esiintyy maailmanuskontojen ja ulkopolitiikan asiantuntijana, lisäksi naureskellen maamme parhaimpiin islam-asiantuntijoihin kuuluvalle Hämeen-Anttilalle. Liian hapokasta, sori!

Erkki Penttinen

Ei kannata pojat vaivata päätään tämän degeneroituneen kansanosan yhden hoopon puheilla ja kirjoituksilla.Heitä varten suomeen tuodaan kaiken maailman divaaneja ja imaameja että saataisiin tuohon vajaan kolmensadantuhannen porukkaan hieman ulkopuolista verta kun nyt alkaa olla että he avioituvat jo serkkujensa kanssa kuin navajoe intiaanit 1300 luvulla.Taitaa kuitenkin käydä niin että ei nämä imaamit ja divaanitkaan kelpaa näille suvunjatkaja jäseniksi vaikka niitä tuotaisiin Hakkaraisen ja monen muunkin mieliharmiksi kymmenintuhansin.Avioliitot heidän keskuudessaan solmitaan edelleenkin kieliperustein katsomatta onko aviopuoliso ensimmäinen vai toinen serkku.Suvun sukuhaaran tunnistaa kohta pään kaltevuudesta.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

"Noin 86 prosenttia sanoo, että Hakkarainen ajatteli aivan oikein."

Mistäpä tämä arvio on taiottu?

Käyttäjän weareallafricans kuva
Niklas Bergman

Taitaa olla suoraan vedetty IL:n tai IS:n nettikyselyn tuloksesta.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #23

Nuokin ovat pätevämpiä kuin mitä minä olisin arvellut. Lähiöpubin tiskiltä moisen tuloksen voisi saadakin.

Late Virta Vastaus kommenttiin #112

Ai IL:n ja IS:n sivut ovat hommafoorumilaisten käsissä. Tämä se vasta on huhujen levittelyä.

Juhani Kahela Vastaus kommenttiin #112

Liikun paljon suomalaisten keskuudessa enkä ole törmännyt yhteenkään , joka hyväksyy elätettävien haalimisen tänne.

Erkki Penttinen Vastaus kommenttiin #171

Juhani sinä varmaan ymmärrät sen jota nämä svenssonit ja Jaakonsaari ei ymmärrä että jokainen mukubuku maksaa yhteiskunnalle yli 1000 euroa kuukaudessa ja se kun kerrotaan sadallatuhannella joka on alin arvio näistä elätettävistä suomessa niin mitä se tekee vuodessa.Ei pitäisi enää olla ihme miksi budjettiimme jouduttiin lisäämään yli miljardi lisälainan lisuketta.Edelleenkin olen isävainajani kanssa samaa mieltä siitä että sota tulee suomeen sotimatta näistä mukubuku maista kun niiltä eväät loppuu eikä
työ kiinnosta kun ei sitä ole ikinä tehty kun aika on mennyt naapurin kivittämiseen.Kulkeeko nämä nykypolitiikot laput silmillä ja korvilla kun ne toistelevat samaa sanomaa päivästä toiseen puolueesta riippumatta tajuamatta mikä meidän kohtalomme tulee olemaan alle sadanvuoden sisällä.
Kun kysyn vastaantulijalta että mikä on sinun mielestäsi "hyvinvointivaltio" niin kukaan ei ole vielä vastannut että suomi on sellainen vaikka Katainen ja Urpilainen soittaa samaa levyä vuodesta toiseen ja aina kun leipäläpensä avaavat.Eikö tässä kansassa ole tarmoa ja järkeä että vaihtaisimme nykyiset
limanuljaskat tuolta eduskunnasta toisiin kun aina vuodesta vuoteen rkp ja kokoomus on soheltamassa asioita suurpääoman eduksi ja työväestön omaisuus putsataan tekemällä välillä lama.

Martti Kovala Vastaus kommenttiin #112
Käyttäjän jojalonen kuva
Jussi Jalonen

Äyräväinen mussuttaa:

"Katsopa välillä hieman, mitä suomalaiset ajattelevat Hakkaraisen ajatuksista. Noin 86 prosenttia sanoo, että Hakkarainen ajatteli aivan oikein."

Tapsa, ei se Iltalehden verkkosivulle laitettu gallup-palkki ole mikään virallinen lähde Suomen kansan tuntemuksille. Vaikka epäilemättä suurin osa Hommaforumista onkin käynyt painamassa sinne Hakkaraiselle myönteisen tuloksen.

"Minä en pysty milloinkaan ymmärtämään, miksi suomalaiset poliitikot vihaavat suomalaisia."

Tapio Äyräväinen, kosmisen rakkauden lähettiläs.

Frank Andersson

Äyräväinen:

" Minä en pysty milloinkaan ymmärtämään, miksi suomalaiset poliitikot vihaavat suomalaisia."

Minä pystyn. Ajatellaanpa vaikka Karl Marxia joka suorastaan halveksi työläisiä:

"There are no bigger donkeys than these workers.... Look at our 'craftsmen'; Sad that world history should be be made with such people." "

"Ei ole suurempia aaseja kuin nämä työläiset...katsokaa meidän "käsityöläisiämme"; Surullista että maailman historiaa täyttyy tehdä tuollaisten ihmisten kanssa"

Lähde: Karl Marx Adolf Clussille (kirje, 20.joulukuuta, 1852):

Käyttäjän jaakkokuusisto kuva
Jaakko Kuusisto

Äyräväinen: mihin tuo 86 prosenttia perustuu?

Käyttäjän MarkkuPerttula kuva
Markku Perttula

Ei muuta kuin lähdet kaljalle Hakkaraisen kanssa Lissu.

Käyttäjän saraskari kuva
Marja Saraskari

Näiden edellämainittujen kanssa joutuu olemaan täysin aseeton.
Hävettää heidän puolestaan.

Kirkkohistoria lukiossa aikoinaan menettää merkityksensä kun tulee sahuri jostakin lähiöbaarista kertomaan mitä on islam.
Uskonnollisuuden vallassa hän varmaan kirkkoviinitkin varasti ja joi.

Antti Kuru

Teuvo Hakkaraisen puheista ollaan kauhuissaan ja jaksetaan tuomita, mutta ollaanko yhtä kauhuissaan mitenkä vähemmistöjä kohdellaan muslimimaissa? Miksei sikiä keskustelua kristittyjen, tai muiden uskontojen kokemasta vainosta? Miksei puhuta homojen asemasta muslimimaissa? On vain helpompi hiljentää Hakkaraiset, kuin että puhuttaisiin oikeista ongelmista asioitten oikeilla nimillä.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Ellei oma pesä ole puhdas, ei ole mitään oikeutta arvostella muita. Siksi Hakkaraisen toimintaan täytyy puuttua, muutoin muiden arvostelu olisi tekopyhää.

Käyttäjän JarkkoPesonen1 kuva
Jarkko Pesonen

Toisin sanoen, ennen kuin olet halukas puuttumaan sellaisiin epäkohtiin että jossain maissa tapetaan ihmisiä uskonnon loukkaamisesta, on puhdistettava oma pesä ja vaiennettava ihmiset, jotka ovat eri mieltä kaltaistesi Gutmenschien kanssa? Olisit ollut hyvä jakobiini.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #161

Kommenttini koski möläytystä, jonka mukaan Hakkaraista ei saa arvostella, koska muualla on asiat huonosti. Ainakaan omaa pesää ei saa sillä perusteella jättää pöyhimättä. Muiden asioihin on paljon suoraselkäisempää puuttua jos omat pölkkypäät on edes arvosteltu kuten täällä.

Vähän sisälukutaitoa.

Nimittely ei ole koskaan hyvää keskustelutapaa, käytän sitä tässä itse jos vaikka ymmärtäisit.

Heikki Knookala

Sinun matkasi on kuule suojeltu, olet kulkenut kuin putkessa. Meneppä heiluttamaan sateenkaarilippua Jemeniin tai Saudi-Arabiaan ja tule kertomaan kuinka sinua tämän jälkeen on ylistetty.Jos viitsisin voisin linkittää kuvamateriaalia kristityistä joita on paloiteltu lihoiksi pöydälle.

Reijo Tossavainen

poisto

Poistin oman kommenttini kun huomasin, että Jaakonsaari kuuluu lipposlaisiin. Heitä en voi arvostella...

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Onpa poikkeuksellisen lapsellinen kommentti kansanedustaja tasoiselta aikuiselta mieheltä. Tuskin minkään muun puolueen kuin persujen kansaned. syyllistyisi moiseen.

Petri Haapa

Tossavainen on kohta entinen kansanedustaja. Aikasempaan sössintälistaan kuuluu mm. entinen päätomittaja.

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström

"Luterilaisen opin mukaan anteeksi pyytäjälle anteeksi myös annetaan."

-Niin, mutta islamin opeissa ei anneta!

Petri Haapa

Markuksen evankeliumi 4:11-12:
”Niin hän sanoi heille: Teille on annettu Jumalan valtakunnan salaisuus, mutta noille ulkopuolella oleville kaikki tulee vertauksissa, että he näkemällä näkisivät, eivätkä huomaisi, ja kuulemalla kuulisivat, eivätkä ymmärtäisi, niin etteivät kääntyisi ja saisi anteeksi."

Varsin tekopyhää tuo kristittyjen anteeksianto.

Jonas Hellgren

Ajatellanpa positiivisesti.
Islam ja muslimit voivat olla se lääke joka parantaa sairaan länsimaisen yhteiskunnan sosialidemokratian syövältä.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

On siinä sekin puoli että näissä muissa uskontokunnissa tehtyjä rikoksia on edes nyt tuomittu ja niinkuin kerroit niin pedofiliasta nyt kuitenkin rangaistaan kun se on tullut ilmi mutta entäs sitten muslimeitten pedofilia, siitä ei saa edes puhua eikä kirjoittaa kun se on rasismia.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Koraania saa islaminuskon mukaan tulkita vain uskonoppinut ja vain alkuperäiskielisestä Koraanista. Tämä 'muslimien pedofilia' on pelkkä epäpätevä tulkinta pyhän tekstin sisällöstä, ei konkreettisia tekoja kuten mainitsemissasi muissa uskontokunnissa tehdyt rikokset.

Huomaatko eron?

Matti Heikkinen

Nyt en oikein ymmärrä, että mistä kaivat tämän epäpätevän tulkinnan? Tosiasiahan on, että islam siunaa lapsiavioliitot, joille ei ole mitään alaikärajaa oikein tulkitussa islamissa. Tämä tulkinta juontaa suoraan juurensa Koraanista ja profeetta Muhammedin esimerkistä. Koska et minua usko kuitenkaan, niin ohessa yksi valaiseva linkki:

http://pekanporinat.blogspot.com/2013/03/islamilai...

Edesmennyttä ajatollah Khomeneinia tuskin voi pitää epäpätevänä tulkitsijana.

26. Jos mies, joka on nainut alaikäisen tytön, omistaa hänet ennen kuin hän on täyttänyt yhdeksän vuotta ja tyttö traumautuu siitä, mies ei saa toistaa tekoansa.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #28

Sinäkään et siis huomaa eroa teoreettisesti pyhissä teksteissä mainitulla asialla ja konkreettisilla teoilla?

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen Vastaus kommenttiin #31

Mutta minä huomasin juuri että niistä ei saa puhua eikä kirjoittaa.
Huomasitko sinä ?

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #51

Mistä "niistä"? Mitä sinä höpiset?

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen Vastaus kommenttiin #52

Juuri "niistä" mitkä äsken poistettiin koska olivat jonkun mielestä varmaan sopimattomia.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #65
Martti Kovala Vastaus kommenttiin #73

Niin...Olet syvällä uussuomettumisen suonsilmässä...

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #211

No voi itku. Aivopieruja tulit päästelemään?

tuomas keskonhovi

Ateistina ihmettelen, pitääkö minun kristittyjen ammoisten tekojen vuoksi sietää muiden uskontojen tänään tapahtuva barbaria.
Kovin vähän arvostamani Leif Salmenin kommenttia Jaakonsaarelle lainaten: " Olisi Liisa pitänyt ajatella uudelleen, taas kerran ! "

Käyttäjän maunostranden kuva
Mauno Strandén

Minusta Liisa ei osaa ajatella omilla aivoillaan, vaan kaikki puhe on sitä demariliturgiaa, jossa ei ole alkua eikä loppua, vaan puppua, loputonta harhautusta, en halua olla missään tekemisissä moisen hökötyksen kanssa!

Kimmo Petäjä

Hakkarainen on näköjään aloittanut EU-vaalikampanjansa, pitkän lomaputken jälkeen ehkä turhankin räväkästi...

Tukiryhmä aloitti jo maaliskuussa:

http://reijotossavainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1...

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Lieneekö Hakkaraisen eurovaaliehdokkuus vastatuulessa, Soini kun bloggasi pian Hakkaraisen ilmoittautumisen jälkeen:

Vähempikin into riittää

Ehdokaspaikkoja ei jaeta julkisuudessa vaan puolueen päättävissä elimissä.

http://timosoini.fi/2013/03/vahempikin-into-riittaa/

Susanna Kinnunen

Missään nimessä Hakkarainen ei ole oikea ihminen europarlamenttiin. Kansan edustaja hän kyllä monessakin mielessä on.

En kuitenkaan dissaisi. Hakkarainen on ns. helppo maali, mutta hän on myös aito ihminen.

Käyttäjän OutiPiipponen kuva
Outi Piipponen

Erkki, lienee eroa siinäkin puhutaanko muslimeista yleisesti pedofiileina, sillä kyllä, se olisi rasismia ja kumman helposti mm. Hakkaraiselta tämä onnistuu, kaikkien muslimeiden niputtaminen yhteen porukkaan.

Tottakai ihmisoikeuksista tulee keskustella, ja kannatan ajatusta siitä, että asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä. Yli miljardin ihmisen kutsuminen pedofiileiksi, raiskaajiksi ja vaikka miksi sen perusteella, että yksittäistapaukset järkyttävät länsi-maita on rodullistamista ja rasismia.
Ei sillä, en vähättele sitä mitä monet ihmiset joutuvat kärsimään ja jopa kuolemaan sen puolesta, jota jotkut valtionjohtajat kutsuvat uskonnoksi ajaakseen omaa agendaansa. Mutta onko sillä jotakin tekemistä itse uskonnon kanssa tai sen periaatteiden...

Mutta kuten kirjoituksenkin koko idea olikin, Teuvo, ole mies ja myönnä että mokasit.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

Se fiilia taitaa vaan heillä joiden nimeä ei ryhmänä saa sanoa olla sisällä ihan heidän peruskirjoissaan ja opeissaan. Tässä olen ihan vaan lehtitietojen varassa mutta muistan lukeneeni että jotain kansanedustajaa moitittiin oikein vakavasti kun otti asian esille. Ei moitittu niinkään siitä oliko asia totta vai ei vaan nimenomaan siitä että kertoi asiasta. En nyt saa mieleeni kuka siitä kirjoitti mutta sinä varmaan osaat opastaa.

Jari-Petri Heino

Voisiko Outi kertoa, miten uskonto ja pedofiiliksi leimaaminen liittyy rasismiin?

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Oiskohan Jaakonsaaren paren keskittyä vain euron-kriisiin, eikös se ole sun tehtävä.
Vai joko oot suunnitellu lisää menoja meidän yrityksille viennin tukahduttamiseks?

Käyttäjän vmlouek kuva
Vesa-Matti Louekoski

Siis asiahan on nyt niin, että Liisahan on Oulusta ja Raksilan ... ja joskus kirj... asiaa... yhtyä... positiivista... fantastista... Rotuaarilla... ja Torinrantakin...

(Siis mikä tuli?)

(Nyt jämähti!)

(Mikä tuoksahtaa?)

(lippos...)

... rössyä ja kärkkäriä syön aina ku saan ... mutta leipäjankki jämähti kattillaan.

... Laanaojaanki nousee toisinaan hyvin kalaa ...

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

MEP Liisa Jaakonsaari melkein onnistui siirtämään keskustelun pois euroalueen todellisista ongelmista, jotka ovat aktualisoitumassa:
"Ihmisten todelliset ongelmat ja Kreikan velkojen leikkaukset."

Käyttäjän Rajasusi kuva
Jouko Siivonen

Yhtä kristillistä kirkkoa ei ole ollut olemassakaan tuhanteen vuoteen, joten on kummallista puhua "kirkon" tekemisistä ellei tarkenna mistä uskontokunnasta on kyse. Sama koskee myös islamia,jota on myös montaa sorttia. tietääkseni hakkarainen on hengaillut kalvinistista tulkintaa edustavien helluntailaisten kanssa ja niissä piireissä puhutaan vähän ronskimmin synnistä, harhaopeista ja vääristä uskomuksista kuin lälläriluterilaisessa kirkossa, joka saa valtion luvalla tukea toimiinsa veriovaroista

Käyttäjän JaniViinikainen kuva
Jani-Petri Viinikainen

Kreikan uutta tukipakettia pukkaa, kun Liisa "suomalaisten vihaaja" Teuvon mielipiteen kimppuun kävi.Ja vielä pitäisi pyytää anteeksi, päivän vitsi.

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström

Iltalehden kyselyn mukaan "Oliko Hakkaraisen islam- ja maahanmuuttokritiikki asiatonta?"

18% vastanneista oli sitä mieltä, että oli ja
82% oli sitä mieltä, että ei ollut.

Mitä tästä voimme päätellä? Äänestäneitä oli 9187 kappaletta.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

"Mitä tästä voimme päätellä?"

Voimme päätellä siitä vain sen, että noista vastanneista 82% oli sitä mieltä ettei Hakkaraisen ulostulo ollut asiaton. Mitään muuta siitä ei voida päätellä.

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström

Mutta siitä huolimatta turhakkeet pää punaisena pyrkii mustamaalaamaan Hakkaraista ja tehtailemaan rasismisyytteitä. Samaan aikaan suurin osa kansasta allekirjoittaa Hakkaraisen kirjoituksen! Miksi?

Ja muista, että kansa se on, joka eduskunnan valitsee ;)

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #44

Sen allekirjoittaa Iltalehden kyselyn perusteella suurin osa vajaasta kymmenestätuhannesta vastaajasta.

Mitään päätelmää koko kansan mielipiteestä ei tuollaisesta 'gallupista' voida vetää.

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström Vastaus kommenttiin #48

"Mitään päätelmää koko kansan mielipiteestä ei tuollaisesta 'gallupista' voida vetää."

Kait tuo pätee puolueiden kannatusgallupeihin myös?

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #64

Se riippuu siitä, miten kyseiset gallupit on tehty.

Jos vastaajat on sovitettu vastaamaan koko kansaa(eli suhteessa yhtä monta kuhunkin ikäluokkaan, uskontoon, puolueeseen, asuinalueeseen jne kuuluvia tai määriä korjaavat painotuskertoimet), silloin kyllin suuren otoksen vastauksien voidaan katsoa vastaavan kansan mielipidettä kohtuullisella virhemarginaalilla.

Mutta kun vastaukset on saatu täysin satunnaisilta vastaajilta, ei voida päätellä mitään muuta kuin se, kuinka moni on viitsinyt painaa nappia. Eikä oikeastaan sitäkään, sen verran helppoa tuohon gallupiin useaan kertaan osallistuminen on.

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström Vastaus kommenttiin #75

"Se riippuu siitä, miten kyseiset gallupit on tehty."

-Tarkoitat kai, että mikä instanssi (puolue) gallupin on tilannut? ;)

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #107

"-Tarkoitat kai, että mikä instanssi (puolue) gallupin on tilannut?"

En.

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #64

Ei päde, sillä gallup-tukimusten teko perustuu tilastieteeseen. Niissä on mm. sellainen asia kuin virhemarginaali.

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen Vastaus kommenttiin #44

Pieneksi on Suomen kansa käynyt, jos 9.187 henkilöä siitä valtaosan muodostaa.

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Heikki Knookala Vastaus kommenttiin #50

niinkö? Suomen Gallupin kyselyissä on usein vain 1000-2000 vastaajaa ja hyvin on mediassa uutisoitu.

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #180

Ööh...turha vissiin edes ruveta selittämään, kun on näemmä lusikalla annettu...

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström Vastaus kommenttiin #184

Kyllä me tajuamme mutta kysymys kuuluukin, uskoakko näitä tilattuja gallupeita. Kytkökset eri puolueisiin kun ovat kiistattomat!

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #189

Ei kuulu. Ketään ei kiinnosta uskotko johonkin vai et, vaan se että kumpi on luotettavampi Iltalehden kysely vai gallup-tutkimus.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #189

"Kytkökset eri puolueisiin kun ovat kiistattomat!"

Eli kyseenalaistat gallupintekijöiden, TNS Gallupin, Suomen Gallupin, Taloustutkimuksen jne lahjomattomuuden? Ei tämmoisiä yleensä sovi esittää ilman vakuuttavia todisteita. Kyseisten yritysten bisnes on riippuvainen niitten luotettavuudesta.

Mutta kysymys ei tosiaankaan kuulu, voiko gallupeihin luottaa. Se kuuluu, voiko teeskennellä napinpainalluskilpailun tarjoavan merkittävää tietoa kansan mielipiteistä. Vastaus on "Ei voi".

Käyttäjän maunostranden kuva
Mauno Strandén Vastaus kommenttiin #180

Hyvä huomautus Heikki! Minä en ole koskaan kuullut, että olisi kysytty keneltäkään tutulta mielipidettä gallupilla?
Eiköhän se liene enemmän työpöydän takana tehtyjä nämä gallupit?
Jos iltalehden "gallup" oli turha, kun vain alle kymmenen tuhatta vastasi, niin lukijat jotka vaivautui vastaamaan piti Hakkaraisen puhetta oikeana ja vastakkaisen mielipiteen omaavia ei ollut oikein lainkaan, tai ne alkoi mustamaalaamaan rasistisesti Hakkaraista, jolloin demarien ja muun hallituksen mokat jäisi vähemmälle huomiolle.
Ne muutamat jotka puolustaa entisen tiktaattori Siat Barren sortokoneiston ja heidän jälkeläisiään ja heitä täytyy pitää kuin piispaa pappilassa Suomessa? Muistanette sen sortokauden josta kerrottiin vuosikymmeniä mediassa?

Käyttäjän jaakkokuusisto kuva
Jaakko Kuusisto Vastaus kommenttiin #44

Sari Karlström: ei tuossa kysytty ollenkaan sitä, ollaanko Hakkaraisen kanssa samaa mieltä! Siinä kysyttiin vaan oliko lausunto asiallinen vai ei. Se ei todellakaan ole sama asia. En minäkään pidä tätä sinun kommenttiasi asiattomana, mutta olen silti eri mieltä sen sisällöstä.

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

http://liisajaakonsaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/7...

http://liisajaakonsaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/8...

Kivahan kaikkea on muistella, kuten noita.
Mutta sitten Jaakonsaaren kommentti.
Ettei vain Liisa ole kasvanut?

"Perussuomalaisten puheenjohtajaan Timo Soiniin suhtaudutaan Suomessa kuin isoon vauvaan, sanoo SDP:n europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari. Jaakonsaaren mielestä Soinilta ei vaadita poliittisiin kysymyksiin kunnon vastauksia ja hänestä vain todetaan ” voi, voi, kun se kasvaa”."

http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite?c=AMArticle_C...

Mauri Hyhkö

"Uskonto on ooppiumia kansalle", sanoi Karl Marx aikanaan; pitää paikkansa tänäkin päivänä. https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&sou...

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström

Täällä meilläpäin "ganja" on kova sana ;)

Frank Andersson

"Eikä se Lutherkaan kukistanut talonpoikaiskapinaa kovin lempeällä kädellä."

Luther ei muuten kukistanut talonpoikaiskapinaa vaan Saksan silloiset asevoimat.

Mitä ilmeisemmin Jaakonsaari ei vieläkään halua tunnustaa että vuoden 1918 Suomen punaisten kapina oli historiamme lurjusmaisin teko. Onneksi Väinö Tanner alkoi opastamaan silloisia demareita kapinan jälkeen demokratian polulle, irti bolshevismista.

Petri Haapa

Saksaa ei Martti Lutherin aikana ollut olemassakaan.

Jari-Petri Heino

Luther mielletään saksalaiseksi vaikka ensimmäisen valtakunnan asukki olikin.

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #98

Saksalainen tai ainakin saksaa puhuva Luther oli. Pyhään saksalais-roomalaiseen keisarikuntaan kuuluivat Itävalta, sveitsi, Tsekki ja Benelux-maat kokonaisuudessaan ja osia mm. nykyisestä Italiasta, Puolasta ja jopa Ranskasta.

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #103

Se oli jotenkin loogista, että Bismarck nimitti keisarikuntaa ensimmäiseksi valtakunnaksi ja yhdistämäänsä Sakan valtiota toiseksi valtakunnaksi, lisäksi se oli poliittisesti tarkoituksenmukaista. Piti saada näyttämään siltä, että valtakunnalla on pitkät perinteet. Se, että Adolf Hitler nimitti natsi-Saksaa kolmanneksi valtakunnnaksi, ei sen sijaan ollut loogista, vaikkakin se oli hyvinkin poliittisesti tarkoituksenmukaista.

Jonas Hellgren Vastaus kommenttiin #111

Neljättä rakennetaan parhaillaan tämän päivän aseilla. Sekin tulee kaatumaan omaan mahdottomuuteensa kuten edeltäjänsä.

Markku Ollikainen

Islamilaisissa maissa noin 1000 vuotta sitten tapahtuneet ristiretket pidetään tuoreessa muistissa, mm. etteivät muslimit alkaisi katsella kaihoisasti menestyneen länsimaailman salaisuuden, kristillisen uskon suuntaan. Kristittyjen pitää näyttää pahoilta.
Näyttää nyt siltä, että tämäkään pato ei enää pidä. Monissa islamilaisissa maissa menossa oleva kristittyjen määrän lisääntyminen on jopa räjähdysmäistä. Internet ja muut median antamat mahdollisuudet ovat avanneet ovet globaalille tiedolle.

Kuitenkin vielä on voimassa periaate: Jossakin muualla kuin omassa maassa tai islamissa pitää olla syyllinen maan ongelmiin. Useimmiten syylliseksi pääsee Israel tai Amerikka.
Israel, koska sen uskonto juutalaisuus on islamin pahin kilpailija. Sitä pidetään islamin häpeänä ja islamilaisen onnelan rakentamisen suurimpana esteenä.
Amerikka, koska se edustaa pahimmillaan menestynyttä kristillistaustaista yhteiskuntaa, jonka muskelit ulottuvat joka puolelle maailmaa. Liika menestys lisää kateuden määrää niiden joukossa, jotka haluaisivat olla maailman ykkösiä uskonnon jos muidenkin asioiden suhteen.

Lähi-Idässäkin asuu paljon ihan tavallisia ihmisiä. Monilla tieto-/taitotaso ei vain ole kovin korkea, jopa lukutaidottomia on paljon. Näitä ihmisiä voidaan ohjailla propagandalla melko helposti. Voidaan löytää muitakin syitä ongelmiin.
Väestön ongelmia voidaan katsella myös demograafisesta näkökulmasta. Tavallisesti miehiä ja naisia on noin puolet ja puolet. Islamilaissa maissa tilanne saattaa olla 125 miestä 100 naista kohden. Kun rikkaalla miehellä on mahdollisuus ottaa 4 vaimoa, köyhä jää tietysti vielä varmemmin lehdelle soittamaan. Joskus tämä lehti löytyy islamilaisen koulun tarjoamista kirjoista, jolla aivopestään nuoret miehet "paratiisi"kuntoon, valmiiksi sotimaan, jopa kuolemaan itsemurhapommittajina islamin puolesta. Islamissa tätä pidetään varmimpana tapana hankki muuten arvaamattoman yksinvaltiaan kaltaisen Allahin mielisuosio. Paratiisissa odottavat 70 neitsyttä ja mahdollisuus nauttia muuten luvatonta viiniä tietysti antavat oman lisänsä tähän hurskauteen.

Euroopan monet "kristilliset" ongelmat johtuivat Rooman keisarikunnan otettua kristillisen seurakunnan rutistavaan syleilyynsä. Rooman keisarikunnan kirkoksi muotoiltu systeemi vainosi alkuperäisiä Jeesuksen seuraajia. Mm. Raamattua saivat lukea vain harvat ja valitut uskonnollisen eliitin edustajat, ettei tavallinen kansa tajuaisi muutosta Jeesuksen opetuksista uskonnolliseksi järjestelmäksi.

Euroopan vallankumoukset ja uskonpuhdistus olivat kaikki omanlaisiaan vastauksia tähän ulkokuoreltaan näyttävään, mutta sisältä korruptoituneeseen kirkkolaitokseen.
Martti Luther näki nämä ongelmat ja väärinkäytökset sanoessaan: Kirkkoa on aina uudistettava. Sama pätee myös vuoteen 2013 - myös Suomessa.
Kristillisen seurakunnan suurin haaste aina ja kaikkialla on pitää yllä Jeesuksen seuraajilleen asettamaa tasoa, jonka ohjeet löytyvät Raamatusta.

Islamia joskus aikanaan jonkin verran opiskelleena ja kansan tasolta siihen tutustuneena, suomalaisten ei ehkä kannata olla liian hyväuskoisia tai poliittisesti korrekteja.
Mm. Lähi-Idässä voimapolitiikka on se, jolla asiat mitataan. Tämä näkynee sokeankin silmiin esimerkiksi alueen toiminnan malliesimerkin, Syyrian sisällissodan kautta. Sopimuksilla on arvoa niin kauan kuin niistä on hyötyä. Kun tulee tilaisuus muuttaa valtasuhteita, se usein käytetään. Tällaisesta kulttuuritaustasta johtuen tuolla alueella on sodittu tuhansia vuosia. Ennen tällaisen kulttuurin muutosta, rauhanneuvottelut ovat lähinnä hyväuskoisen länsimaisen arvomaailman ilmauksia.

Liisa Jaakonsaari ei ilmeisesti ymmärrä arabiaa. Lähi-Idän kulttuurissa se, että voidaan puhua tilanteen mukaan, on ehkä uusi ilmiö. Länsimaisille puhutaan yhdellä tavalla, omille toisella tavalla.
http://www.memri.org/ -linkistä voi tutustua alueen oman median sisäpiirissä puhuttuihin ja tapahtuviin asioihin heidän näkökulmastaan.

Pieni ennakkohuomautus: vastaan saattaa tulla sellaistakin, jota ei ole tavannut edes Suomessa.

Heikki Tala

Kyllä ihmisryhmillä on tiettyjä yhteisiä piirteitä, joiden perusteella voidaan yleistää. Muslimit ja juutalaiset eivät syö sikaa. Muslimit ja juutalaiset teurastavat eläimiä rituaalisesti. Muslimit ja juutalaiset typistävät poikien sukuelimen silpaisemalla pätkän esinahkaa.

Sitten on tapoja, joita esiintyy vain tietyssä kulttuurissa tai etnisissä ryhmissä. Näihin kuuluvat esimerkiksi tyttöjen sukuelinten silpomiset tai huorintekijöiden kivittäminen tahi homojen hirttäminen.

Onko näissä jotain pahaa? Se on kunkin omassa tulkinnassa.

Jotkut vetoavat raamattuun, jotkut koraaniin ja jokuset buddhan opetuksiin, jne. Uskonnolla on hyvin syvällinen vaikutus ihmisen käyttäytymiseen. Niin on meillä maallistuneilla suomalaisillakin.

Käyttäjän maunostranden kuva
Mauno Strandén

Unohdit Tala kai äskettäisen uutisen, kun raiskattukin tuomittiin kivitettäväksi.
YouTubessahan on useita videoita, jossa lapsen näköisiä tyttöjä haudataan kaulaansa myöten maahan ja miehet alkaa kivittämään sen kuoliaaksi???
Just näitä asioita lissukin yrittää siivota matonalle, ettei saisi kertoa?
Voikohan kohta sanoa, että Suomeen on syntymässä muslimisosialistien puolue?

Käyttäjän jaakkokuusisto kuva
Jaakko Kuusisto

Heikki Tala: kaikki muslimit ja juutalaiset eivät teurasta eläimiä rituaalisesti. Itse asiassa monet näihin ryhmiin kuuluvat ihmiset eivät omista eläimiä lainkaan, ja asuvat jopa kaupungeissa.

Heikki Tala

En kirjoittanut, että kaikki muslimit ja kaikki juutalaiset. Mutta ehdoton enemmistö näistä ryhmistä haluaa syödä rituaaliteurastettua ruokaa; muslimit halal- ja juutalaiset kosher-evästä. Eiväthän kaikki suomalaisetkaan ole teurastajia, vaan homma on tietyn ammattiryhmän käsissä. Silti suuri enemmistö meilläkin syö lihaa - jopa sikaa.

Syyriassa olin vetämässä kansainvälistä kurssia, jossa meille näytettiin iltaruoka jo aamupäivällä eli ruohoa rouskuttavat lampaat. Jotkut halusivat mennä katsomaan ruoan valmistusta eli halal-teurastusta. Ainakin saimme tuoretta tavaraa. Ja kunniavieras sai syödä lampaan silmän. Mikä ettei, syötäväähän sekin on - luonnontuote.

Kiinassa kaikki liikkuva kelpaa syötäväksi.

Käyttäjän KristinaKalliojarvi kuva
Kristiina Kalliojärvi

Täällä blogistaniassa pitäisi olla käytössä käänteinen suosittelu. Eli jätä väliin, typeryyksiä, älyttömyyksillä maustettuna. Liisalle antaisin välittömästi.

Mutta minä olenkin selvä rasisti: minä en millään osaa suvaita noita itseään täynnä olevia, itsekritiikkin kykenemättömiä, kamsaa halveksivia, kieroilevia suomenmyyjä poliitikkoja.

Hannu Haili

Heh, ja keneltä Hakkaraisen muka pitäisi pyytää anteeksi, Tuomiojaltako?

Reijo Tossavainen

Voitin kahvit! Löin nimittäin vetoa siitä, että nostetaanko Jaakonsaaren kirjoitus karuselliin. Sanoin, että nosto on persuvastaiseksi muuttuneen Uuden Suomen linjan mukaista. Kaveri oli eri mieltä...

Käyttäjän markkuhuusko kuva
Markku Huusko

Pullat päälle olisit voinut saada lyömällä vetoa Henri Myllyniemen (perussuomalaiset) tuoreen Kreikka-kirjoituksen nostamisen puolesta :)

Molemmat ovat ajankohtaisia kannanottoja keskustelua herättäviin yhteiskunnallisiin aiheisiin.

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Markku.
Harmittaa kun en tässä joku kuukausi takaperin lyöny kenenkään kans vetoa siitä kumpi nousee karuselliin.
Silloin samasta aiheesta kirjoitti Satu Hassi ja Eija-Riitta Korhola.
Oisin muuten voittanut vedon, jos olis ollu vain erimielisiä haastajia.

:)

Merja Heikka

Kansanedustajaja Teuvo Hakkaraisella on vapaa puheoikeus vielä Suomen maassa.

Sitä, vapaata puheoikeuttahan te niin kovin karsastatte.

Koittakaa ymmärtää, että asioista voi olla, ja saa olla eri mieltä kuin mitä te olette. Sillä oletteko koskaan ajatelleet sitä mahdollisuutta, että TE voisitte olla väärässä. Luulisin sen tuohon ikään oppineen, ettei tyranniaaala ole lopullista menestystä missään valtakunnassa.

Me kannatamme demokratiaa, kansanvaltaa ja sananvapautta. Miksi tekin ette niitä kannattaisi?

Petri Haapa

"Kansanedustajaja Teuvo Hakkaraisella on vapaa puheoikeus vielä Suomen maassa.

Sitä, vapaata puheoikeuttahan te niin kovin karsastatte."

En tiedä, että kukaan olsi rajoittmassa yhtään kenenkään puheoikeutta, mutta jos Hakkarainen käyttää puheoikeutttaan möllien mielipiteiden ilmaisemiseen, niin on oikeus ja kohtuus, että muut voivat käyttää vapaasti puheoikeuttaan ilmaisenmaan, että Hakkaraisen esittämä mielipide on typerä

Merja Heikka

Se, että kansanedustajalta ollaan viemässä puheoikeus asioista, joita hän tärkeinä pitää, se on kyllä kaiken huippu.

Häpeä Jaakonsaari! Tosin sen mitä olen juttujasi lukenut, et sinä siihen kykene. Pelkkää työväen kusetusta on tuollainen demarius mitä sinä edustat, isänmaa petturuutta. Liittovaltio, sinun "sydämesi" asia, ei edusta kansanvaltaa, vaan pelkästään byrokratiaa, ja ihmisten kyttäystä. Sekä tulonsiirtoja Suomesta etelän vetelille, ja näin yhä kurjistuvaa Suomen kansaa.

Saapas nähdä lähtikö näistä mielipiteistäni puheoikeus. Mutta jos ei asioita sanota ääneen, se on koko loppu se. Oletteko muuten ajatelleet, sentraali santrat sitä, että pelkkä puheoikeuden menetys ei riitä. Jos ihminen on, hän ajattelee yhä. Varmaan olisi kätevintä pistää eri tavoin ajattelevat pois päiviltä kuten Stalin aikoinaan teki. Listat olivat hänelläkin pitkät, mutta kuolematon kun ei hänkään ollut, niin se homma jäi ikäänkuin kesken.

Orjia emme ole, ja orjiksi emme ala! Meitä ei nimittäin Brysselin herrat enää hoivaa! Ja rouvat vielä vähemmän. Joten suuta soukemmalle Liisa Jaakonsaari!
http://www.youtube.com/watch?v=zoFXlhh0jGk

Petri Haapa Vastaus kommenttiin #248

Kuka on viemässä Hakkaraiselta puheoikeuden? Rajoita vähän, Heikka, tuota kiihkoasi

Merja Heikka Vastaus kommenttiin #261

Vai kiihkoasi. Kukahan se solkkaa jokaiseen kommenttiin jotain omaa lässynlässyään tässäkin ketjussa. öllään niin syväitseväisiä, että...

Käyttäjän maunostranden kuva
Mauno Strandén

Ei demarit myönnä koskaan tehneensä virheitä tai olleensa väärässä, ei edes nyt kun he on hankkineet Suomelle velkaa, jota maksaa jälkipolvet vielä viidennessä sukupolvessa?
Seuraavaksi ne alkaa kaupata velkojen anteeksi antoa etelän pankeille, että Kreikka voi ostaa taas niitä jäänmurtajia Suomesta!

Käyttäjän jaakkokuusisto kuva
Jaakko Kuusisto

Merja Heikka: tottakai Hakkaraisella on oikeus mielipiteeseensä. Sen julkinen esittäminen kuitenkin edellyttää ettei Suomen lakeja rikota, ja jään odottamaan mikä tulee olemaan jälkipeli tästä viimeisimmästä.

Demokratiaan, kansanvaltaan ja sananvapauteen ei kuulu kokonaisten kansojen tai uskontojen halventaminen tai muu panettelu. Siihen syyllistyminen oli Hakkaraiselta virhe, josta syystä asiasta nyt keskustellaan. Tämän kohun hän aiheutti aivan itse.

Jouni Nordman

Jaaonsaareta puuttu pieni aukko sivistyksestä, sillä Suomaliset itse olleet kristin uskossa kuin kärsijöitä. Sillä Ruotsin vallan aikan, nämä noita vain päätökset tulivat Ruotsista. Venäjän vallan aikan Suomessa ei laajoja julmuukisa tehty. Eli emme ole muissa maissa toimivista julmuuksista vastuussa.

Toisin kun otamme muslimimaat, joissa jokaisessa on ihmisen kuoleman tuomio voimassa. Jossa useissa kanssa uskonolisista asioita tämä tuomion voi saada. Eli kysyykö Hakkaraine vain, haluammeko taantua yhteiskunnassamme tällä tasolle, josta olemme itse päässeet eroon 100v sitten.

Eli voinkin kysyä Jaakonsaarelta, haluaako tämä koraanin sanan rikkomisesta kuoleman tuomiot takasin, kun olemme raamatun sananrikkomisesta kuolemantuomiosta päässeet eroon?

Matias Gerlich

Liisa Jaakonsaari jatkaa 60-lukulaisessa hengessä tuota loputonta länsimaisen kristillisen kulttuurin kriittistä tarkastelua Frankfurtin koulukunnan hengessä ("Critical Theory") ja paljastaa samalla taas kerran karvansa. Havaintoni:

1. Arvostele länsimaista (kristillistä) kulttuuria
2. Ummista silmäsi islamilaisen kulttuurin aikaansaamilta rikoksilta ja sorrolta
3. Vältä ajatuksista sosialismin mukanaan tuomat epäonnistumiset ja katastrofit
4. Syyllistä länsimaita, sulje silmät muiden kulttuurien häpeällisiltä teoilta

Kulttuurimarxilaisuuden ydin lähtee siitä ajatuksesta että länsimaiden ihmiset on syyllistettävä kaikesta jotta nämä ihmiset lopulta "laskevat aseensa" ja antautuvat. Näin näyttääkin laajalti jo tapahtuneen.

Professori Timo Vihavainen on määritellyt kulttuurin rappion merkit seuraavasti:

1. Omaa kulttuuria aletaan hävetä
2. Oman kulttuurin puolesta ei haluta taistella (muutenkin kuin vain ase kädessä)
3. Oma kulttuuri ja sen tukipylväät aletaan suorastaan sysiä pois
4. Avataan tie muille kulttuureille

Onnittelen Liisa Jaakonsaarta ja kaikkia muita tietoisesti tai tietämättä kulttuurimarxilaisuutta edistäviä tahoja onnistuneesta länsimaisen kulttuurin alasajasto. Se missä Lenin, Stalin ja Mao epäonnistuivat näytti Antonio Gramscin jälkeläisiltä onnistuneen. "Vallankumous" onnistui ilman traditionaalista työväen aikaansaamaa kumousta. Kumouksen tekivät intellektuellit mädännyttämällä länsimaisen kulttuurin kaappaamalla instituutiot ja viemällä "ilosanoman" läpi yhteiskunnan kaikkien kerrosten. Tie valloittajille on nyt avoinna.

Matias Gerlich

"Onneksi en ole tavannut hakkaraisia vaikka olen monessa muslimimaassa käynyt"

Onko Jaakonsaari tietoinen sellaisesta uskonnollisesta suuntauksesta kuin wahhabilaisuus (Saudi-Arabia, Jemen...)?

Itseasiassa Jaakonsaaren naivius näyttääkin olevan suurempaa luokkaa kuin olen aiemmin luullut.

Aki Mönkkönen

Onko blogistilta jäänyt huomaamatta monissa islamilaisissa maissa tällä hetkellä käynnissä oleva keskinäinen murhaaminen? Vallankumoukseksikin sitä on kehuttu, eikä se kovin kaukaa liippaa, sillä islamistit ovat /kaapanneetkaappaamassa vallan näissä maissa. Vähemmistöt tapetaan vainoissa keinoja kaihtamatta. Jos nykyislamissa eivät päde muinaiset Koraaniin ja Haditheihin kirjoitetut tosiuskovan käyttäytymissäännöt, niin mistä tämä jihadismi sitten kumpuaa?

Blogisti innokkaasti arvostelee kristinuskon muinaisia rikollisia tekoja maailmalla ja nykyisiä rikoksia seurakuntalaisia kohtaan, verraten niitä islamin rikoksiin. Vertailu ei vain pidä kutiaan siinä mielessä, että kristinuskon Pyhään kirjaan, -Raamattuun- UT:n määrittelemään kristilliseen käytösmalliin ei sisälly kirjoitettua väkivaltaista käytöstä millään tavoin. Koraaniin se taas sisältyy. Blogisti voi varmaankin tarkistaa asian eduskunnan kirjastosta löytyvistä uskontojen Pyhistä kirjoista?

Blogistille yksi kysymys; tiedättekö mitään Dar al Islam tai Dar al Harb -käsitteistä islamissa?

Lauri Korhonen

Kiitos Jaakonsaari/sdp antamastanne palstatilasta teemalle.

Hieno homma.

Käyttäjän JouniM kuva
Jouni Minkkinen

Uskonto ei ole muuta kuin poliittisen vallankäytön väline.

Toki viimeisenä vajaana parina satana vuotena kun kirkkoa ja valtiota on kammettu erilleen ei kristinuskolla ole enää niin suurta poliittista roolia kuin sillä aikaisemmin on ollut.

Sama tulee tapahtumaan islamille vaikka islam itsessään on enemmän poliittinen kuin kristinusko, vaikkakin kristinusko luotiin(koottin) poliittiseksi välineeksi.

Islam sinänsä ei ole vaarallinen, mutta vaaralliseksi sen tekee takapajuiset ihmiset joille islam antaa vallan ja mahdolisuuden toteuttaa takapajuisia ajatuksiaan muiden ohjaamiseksi. Kun aavikon miehet ja naiset saavuttavat yleistiedossa muun maailman tason loppuu islamin uhka.

Käyttäjän jarmokanerva kuva
Jarmo Kanerva

Minusta Liisa Jaakonsaaren ulostulo oli oikein mainio. Liisa edustaa SDP:n terävintä poliitikkokärkeä ja myös sen kansainvälistä siipeä. Se ajaa asioita tavallaan EU:ssa.
http://www.eurooppalainensuomi.fi/meppivahti/blog/...
http://yle.fi/uutiset/jaakonsaari_rikkidirektiivi_...

Ennen vaaleja toivoisin lisää tälläisia SDP:ltä ja muilta hallituspuolueilta. Myös rääkyvää työvoimapulaa ja annettuja ulkomaiden pankkitukia kannattaisi hehkuttaa. Kansan kúrjistuessa ovat myös päästöt vähentyneet. Kun lampaanomainen kansa vaihdetaan, saadaan uusia geenejä , ärhäkkyyttä ja haluttuja matalapalkkaisia ja matalateknologiaa monimutkaisen hightechin tilalle. :)

Näihin uskontokysymyksiin en ota kantaa, koska ne nyt ovat vain uskomuksia ja ennakkoluuloja. Tuntuupa uskomukset usein korvaavan omantunnon, empatian ja järjen. Ja uskomukset ovat johtanut terroriin ja julmuuksiin ja tyhmiin päätöksiin. Usein tieto korvaa uskomukset.

Suomessahan on usein laitonta sanoa epämiellyttävää totuutta edes muissakaan asioissa tai ainakin joku myötäloukkaantuu. Siksi uskomuskeskustelut ja totuus halutaan sensuroida. Laista ei löydy kohtaa, että saisi puhua aina totta ilman pelkoa sanktioista, vaikka se on kansan oikeustajun mukaista. Tämä on hyvä pitää mielessä ja muuttaa.

Ihmiset pitäisi arvostella nykyisten tekojen kautta. Eikä puheidensa tai muiden tekemän historian kautta. Pitäisi elää tätä päivää.

Liisan ulostulot ovat olleet hyvinkin kiinnostavia ja puhuttaneet. Esimerkkinä valtavan kommentoiontimäärän saaneet :

Talousosaamista kuvastava ja paljon kysymyksiä herättänyt.
http://liisajaakonsaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1...
Esimerkikisi mikä on biljoona? "120 000 miljardia voisi tosiaan luoda jonkintyyppistä kasvua tai ainakin lähtisi deflaation pelko kertalaakista."

Aseet tappavat puhututti myös paljon(550!) ja tarjosi tietoja, joita ei ollut muissa lähteissä.
http://liisajaakonsaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1...

Kirsti Hermunen

Kiitos Merja Heikalle. Voi olla, että muitakin arvokkaita kommentteja on - luin silmäilemällä. Liisa Jaakonsaari halventaa ja halveksii Teuvo Hakkaraista tai niin kuin hän kirjoittaa "teuvohakkaraisia", joka tapauksessa käyttäen 'nimeltä kutsutun ihmisen' nimeä lyöntiasenaa. Lyödäkseen ja halventaakseen häntä - ja meitä muita kohtaan? Se on uskomatonta: kirjoittaminen on aina viivästynyttä toimintaa. Ehtii tunnistaa ja ymmärtää, mitä on tekemässä? Aikaisemminkin - politiikan (jos muistan oikein) professori ja päätoimittaja kirjoitti blogissaan, että Matti Vanhanen teki "susanna kuroset" (lainausmerkit minun) keskustalle, jne. Tämä on tuhoisaa, paitsi niille, joita halvennetaan (ja heidän lapsilleen) ennen kaikkea halveksijalle itselleen (ja heidän lapsilleen ja lapsenlapsilleen, "kolmanteen ja neljänteen polveen" vanhan käännöksen mukaan).

Michael Manhattan

viivan alla, the 'juice' of all this is:

maahan haalitaan väkeä / maahan seulotaan väkeä

uuden seelannin malli vaiko nigerian malli

aivan eri pelit, eri säännöt, eri lopputulokset sukupolven päästä, viiden sukupoleven päästä

Käyttäjän IlpoSuominen kuva
Ilpo Suominen

Lainaus Hakkaraisen facebook-päivityksestä:

"RKP ja vihervasemmisto on nyt Jaakonsaarta myöten niin kovin järkyttynyt blogistani. Taitavat aloittaa koko eduskuntakauden syvästi järkyttyneenä. Heille pitää varmaan järjestää heti kauden alussa kriisiterapiaa. Miksi heitä ei järkytä Egyptissä ja Syyriassa tapahtuvat väkivaltaisuudet? Miksi heitä ei järkyttänyt Ruotsissa tapahtuneet maahanmuuttajien mellakat, jotka tulevaisuudessa saattavat siirtyä tänne ja sen sotkun maksajina tulevat olemaan suomalaiset työmiehet ja yrittäjät.

Suomessa kävi islamistipuhujapuhuja Britanniasta, joka kuulemma ohjeisti, että yksi taistelumuoto kristittyjä länsimaita vastaan on tulla tänne elämään meidän sosiaalituilla. Siitä lausunnosta ei kukaan tuntunut järkyttyvän. Ongelmia eivät aiheuta Nasima tyyppiset yhteiskuntaan integroituneet maallistuneemmat muslimit, vaan yleensä miespuoliset ääritapaukset.

Nämä hallituspuolueet voisivat myös olla järkyttyneempiä tulevasta talousromahduksesta. Siitähän he eivät tietenkään ole yhtään järkyttyneitä, koska hyvin tietävät, että ovat itse sen sotkun luoneet tukipakettipolitiikallaan."

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

"Ongelmia eivät aiheuta Nasima tyyppiset yhteiskuntaan integroituneet maallistuneemmat muslimit, vaan yleensä miespuoliset ääritapaukset."

Pitää paikkansa ja musliminaisten sorto on aiheutettu sukupuolittuneella maahanmuuttopolitiikalla. Humanitaarisin perustein turvapaikan saaneista keskim. 80% on ollut miehiä reilun 20 vuoden ajan ja näinollen miehet ovat saaneet olla pääasiallisia perheenyhdistäjiä sekä usein hakevat vaimonsa (myös monikossa) entisestä kotimaastaan.

Näillä naisilla ei ole turvana Suomessa oman sukunsa ja ystäviensä sosiaalista verkostoa, kielitaidottomina ja usein lukutaidottomina he voivat joutua miestensä mielivaltaisen kohtelun uhreiksi. Kuten yllä mainittu Monika-naiset yhdistyksessä työskentelevä Nazima mainitsikin jossakin tv-ohjelmassa, että usein musliminaiset ovat vapaassa Suomessa eristyneempiä/eristetympiä kuin entisessä kotimaassa.

Suomessa nostetaan esille vain itsenäiset musliminaiset esimerkkinä muille musliminaisille, mutta ei nosteta tarkasteluun niiden kielitaidottomien yksinhuoltajamusliminaisten ahdinkoa, jotka ovat esim. joutuneet huostaviranomaisten hampaisiin, joilla on tyypillisesti usea lapsi kaikki eri isältä ja joilla ei ole puolestapuhujia ja auttajia kuten suomenvenäläisillä pakkohuostan uhreilla.

Päinvastoin, vähemmistövaltuutettu kiiruhti paheksumaan taannoista Maahanmuuttoviraston epäilyä siitä, että somaleiden "supisuomalainen" kasvattilapsi-ilmiö liittyisi ihmiskauppaan, jonka Suomen poliisi tutki ennätyksellisen nopeasti, sillä kuukauden kuluttua ilmoitti ettei mitään rikollista havaittu. Mutta kasvattilasten, joista 70% oli nuoria tyttöjä, maahantuonti loppui kuin seinään. Mitä kulissien takana tapahtui ja miten tähän asti tuodut kasvattitytöt voivat? Kuinka moni heistä on juuri näitä vaiettuja lastensuojelun ja pakkohuostan "asiakkaita"?

Käyttäjän EljasRahikainen kuva
Eljas Rahikainen

En minäkään haluasi vastata kaikkien kristittyjen puolesta. Yhtään mihinkään, en missään enkä koskaan. Onneksi en, päinvastoin kuin kirjoittaja, edes voi kuvitella sellaista tilannetta, jossa minun pitäisi voida.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Jaakonsaari:

"Eikä se Lutherkaan kukistanut talonpoikaiskapinaa kovin lempeällä kädellä."

Luther ei kukistanut talonpoikaiskapinaa, vaan Saksan aateliset.

Sen lisäksi, että Lutker kirjoitti ryösteleviä talonpoikaisjoukkioita vastaan, kirjoitti hän myös kirjoituksen aatelisten harjoittamia kostotoimenpiteitä vastaa ko. kapinan kukistuttua.

Hakkaraiselle on turha kirjoittaa Lutherista mitään, koska hän on helluntailainen. Helluntailaisethan vastusttavat Lutheria ja häenen oppiaan. Ennen vanhaan (1980-luvulla) hellarit olivat myös innokkaita sivareita eli pasifisteja.

Kaarina Piipponen

Tämäkin kirjoitus on taas osoitus siitä miten monet poliitikot kaukana tavallisten suomalaisten arjesta. Puoluekannallakin on oma merkitys. Ja jos on EU-meppinä, niin silloin on vielä kauempana.

Tämä, että kristinuskoa tai kristittyjä syytetään kristinuskon nimissä tehtyihin julmuuksiin osoittaa, ettei ole asioihin perehtynyt. Asia on päinvastoin. Kristittyjä on vainottu vuosituhansia ja se on edelleen totta, kuten tästä linkistä voi lukea.

http://www.stefanus.fi/

Ja lisää:

http://www.christianpersecution.info/

http://www.opendoorsusa.org/persecution/

http://www.sana.fi/artikkelit/nain_kristittyja_vai...

http://uskonpuolesta.blogspot.fi/2011/10/kristitty...

Tämän allaolevan Jaakonsaaren kirjoittaman blogin jälkeen en ole hänen blogejaan lukenut, koska se jo osoitti tuon vieraantumisen.

http://liisajaakonsaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/3...

Käyttäjän VesaVkev kuva
Vesa Väkevä

Kyllä kristityn on syytä tuntea pistoa omassatunnossa kristinuskon nimissä tehtyjen hirmutekojen takia. Se auttaa siihen, että vastaavaa ei tapahdu jatkossa. Suomen lähihistoriastakin löytyy esimerkkejä sotaan myönteisesti suhtautuvista luterilaisista papeista. Jatkosota oli joillekin myös uskonsota. Ja pitää muistaa, että kristinusko saavutti nykyasemat pitkälti sodan ja väkivallan kautta.

Islamin ominaispiirteenä näyttää olevan, että sen väkivaltainen levittäminen on edelleen merkittävässä asemassa. Jos enemmistö islaminuskoisista on rauhantahtoisia, miksei islamin nimissä tehty väkivalta ole loppunut aikoja sitten? Kun korkea-arvoinen imaami tuomitsee väkivallanteot, se on vähän samaa kuin suomalainen poliitikko sanoo kantavansa vastuun. Lause sanotaan, mutta mikään ei muutu.

Jari-Petri Heino

Jos Jaakonsaari tai kuka tahansa Hakkaraisen blogista kiihottunut kuoliaaksiymmärtäisi tasapuolisesti kaikkia, niin ehkä keskustelu ei todella olisi sitä, että persut puhuvat asioista ja muut persuista?

Käyttäjän lahtipe1 kuva
Petri Lahtinen

Ulkomailla tøissæ ollessani usein moni työkaverini on ollut kotoisin ns. muslimimaasta. Nämä kaverini ovat tosin olleet kristittyjä. Hakkaraisen kirjoitukset kalpenevat näiden työkavereideni mielipiteiden kanssa. Hakkaraisen kirjoitukset ovat olleet niihin verrattuna todella vaisuja.

Mitähän Lissu sanoisi, jos esim. Iranista kotoisin oleva työkaverini kertoisi suomalaisen lehden palstalla mitä ajattelee arabikulttuurista ja muslimeista, taitaisi olla fätvän paikka Lissulla.

Käyttäjän maunostranden kuva
Mauno Strandén

Lissun lätinöitä, hän haluaa vaan huomion kääntyvän pois, ettei heidän totaalista epäonnistumista puitaisi julkisuudessa!
Asiaa en ole kuullut häneltä koskaan!

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

On Jaa -konsaari saanut suomalaiset kiihkoon ja vimmaan,kuten tarkoitus on.Tässä maassa on näemmä EU politiikan tuloksessa ja tavoitteessa onnistuttu paremmin kuin hyvin.Valtaa pitävä eliitti joka manipuloi kansalaisia on saanut kateellisen kansan toistensa kurkkuun ,kuten on tarkoitus.Totisesti, loistava,fantastinen saavutus.Media auttaa tässä arvokkaassa valistustyössä.Kuten määrätty on.

Ei tätä eukkoa kiinnosta mitä täällä kirjoitetaan.Nämä jotka seuraavat politiikan tuulia,eli ne jotka tunnustelevat ja kartoittavat kansalaisten mielipiteitä saavat näistä uusia välineitä jotta voivat vedellä oikeista naruista.Ääniä on saatava.On taas paskanjauhannan siivellä päästy rasismiin ja uskontoihin .Sekasikiöön kaikki käy.
Suomalaiset ovat viimeisten parinkymmenen vuoden aikana kadottaneet normaalin järkensä ja lähteneet mukaan poliittisen valtaeliitin haluamaan keskenäiseen taisteluun.Hajoita ja hallitse kyllä näkyy toimivan.

Miten suomalaiseen kulttuuriin kuuluu nämä uskonnot joista täällä nyt käydään eräänlaista "uskon sotaa"?Jokaisella maalla on omat arvonsa ja ajatusmaailmansa.EI missään päin maailmaa suomalaistenkaan pillin mukaan hypitä.
Okey ,meitä on reilu viisi miljoonaa, olisikohan syytä vetää yhtä köyttä tärkeissä asioissa kuten tulevassa ja lastemme tulevaisuudessa.Tämä kirjoitus kenen lie värkkäämä(tai sekavuudessaan ilmeisesti "rouvan" oma )on tavoitteellinen ja tähtää ainoastaan ihmisten harhauttamiseen,tärkeiden ja kulissien takana tapahtuvien liikkeiden piilotteluun.Pitäähän kansalle jotain märehdittävää silpaista jotta pysyvät ruodussa.Brysselin veroparatiisissa on niin ihkua kirjoitella.

Sähköpostiini tulee harva se viikko postia näiden uskontojen edustajien tekemistä tappouhkauksista(es.kristinuskoa "edustavia" kohtaan jne.ketkä nyt milloinkin ovat "tukkanuottasilla")lapsi morsiamien kellarissa pitämistä,hakkaamista.Nuori tyttö sai kuoleman tuomion ja uhattiin kivittää jne.Nirri pois jos loukataan sukua jne.Vuosikymmeniä jatkunut sama meno.
Ainakaan ei samanlaista taustaa ja ajatusmaailmaa ole meillä ja heillä.
Näillä täysin erilaisilla maailmoilla on kohta jo samat arvot ja samat tavoitteet, niinkö?
"Uskontojen" varjolla on tapettu eniten ihmisiä maailmassa ja taistelu jatkuu.

Muuten millä opilla puhutte "me kristityt". Suomessa EI OLE PAKKO kuulua minkään sortin lahkoihin tahi järjestöihin,eikä mihinkään uskonto kuntaan.Täällä on uskonnon vapaus.
Aivopesu politiikka(vapaaehtoinen tahi pakotettu) on oma lajinsa tässä holhous yhteiskunnassa ja lisääntymään päin.

Käyttäjän Tkope kuva
Tommi Jalava

"Miksi kristillinen kirkko ei noussut natsismia vastaan?"

Saksan kirkolla oli sama ongelma kuin nykyisellä Suomen kirkolla: halu miellyttää valtaapitäviä ja mukailla yleistä mielipidettä. Saksassa toimi myös maanalainen tunnustuksellinen luterilainen kirkko (joka nykysuomessa vertautunee parhaiten Luther-säätiöön), jonka jäsenet toimivat omantuntonsa mukaan valtion lakeja vastaan ja yrittivät pysäyttää Hitleriä. Dietrich Bonhoeffer oli tämän kirkon pastoreita ja kuoli itsekin keskitysleirillä. Lissulle iltalukemiseksi tuore Bonhoefferin elämänkerta "Bonhoeffer - Pastori, marttyyri, näkijä, vakooja"

Jari-Petri Heino

Liisa ei ymmärrä mitä silloin oikeasti tapahtui. Natsikorttia on toki hyvä aina käyttää.

http://www.lukio.palkane.fi/raamattunet/natsikko.html

Käyttäjän jormah56 kuva
Jorma Härkönen

MEP Jaakonsari sa huomata - jos nyt viitsii näitä kommentteja lukea, että koko karstaisin joukko Hakkaraisen ja muiden ääripersujen tukijoita käy täällä hänen kimppuunsa kuin hyeenalauma. Tämä on tuttua, näin käy aina tässä ääripersujen valloittamassa Puheenvuorossa.

Ilmaisenpa oman kantani ja toivottavasti selvästi: Hakkaraisen kirjoitus edusti sitä samaa jatkumoa, jolla meitä yritetään pikkuhiljaa totuttaa yhä rajumpiin rasistisiin kannanottoihin. Kohta mikään törkeys ei osasta kansalaisia enää tunnu miltään, kun nämä Arkadianmäen "vastajihadistit" näyttävät mallia. Kirjoitus oli törkeä, hävytön ja rasistinen ja ansaitsisi syytteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Jari-Petri Heino

Hakkaraisen kirjoituksessa ainoa yksilö jonka "kimppuun" käytiin oli Tuomioja, jos nyt sitten imaami on halventava nimi.

Jos nyt käsitellään Hakkaraisen kirjoitusta, eikä Hakkaraista, niin mitä Hakkaraisen kirjoituksessa oli sellaista joka ei pidä paikkaansa?

Mitä rasismia se sisälsi ja mikä siinä oli törkeää?

Jouni Haimi

Jorma ei ansaitse syytettä. Miksikö? koska typerä kirjoitus ei edes ansaitse sitä.

Olavi Lehto

Katolinen kirkko on tuominnut kirkon parissa pedofilian ja pyrkinyt maksamaan uhreille korvauksia.
Koska islamin eri suunnat tekevät saman?

Luterilainen kirkko ei siunaa lapsiavioliittoja kuin erittäin poikkeusluvalla. Islamissa lapsiavioliitot ovat arkipäivää, joten eikähön eroja ole

Olavi Lehto islam- ja maahanmuuttokriitikko Tampere
http://kulttuurihistorioitsija.blogspot.com

Käyttäjän penttiwesterholm kuva
Pentti Westerholm

Hakkarainen kirjoitti blogissaan tämän päivän ja tulevaisuuden ongelmista. Jaakonsaari muisteli suurimaksi osaksi 500 vuotta sitten tapahtumia.Jotenkin Hakkaraisen kommentit tuovat tämänpäivän ongelmat paremmin esille.Otetaan nyt vaikka Egypti ja Syyria kohteeksi,mitä siellä tapahtuu??

Pekka Liimatainen

Minun mielestäni Hakkarainen puhui joka sanan totta.
Miksi suvaitsevisto ei ymmärrä eikä tajua missä mennään?
Maailma on täynnä esimerkkejä jotka sanovat Teuvon sanat todeksi.

Suomen pitäisi kovaa kyytiä lopettaa määrätyn uskonnon kannattajien tuonti suomeen, tai meidän(kin) käy tosi käpelösti!

Käyttäjän SauliAittola kuva
Sauli Aittola

Satoja vuosia vanhat veriruskeat synnit on hyvä tiedostaa, mutta kun pitäisi Jaakonsaarenkin tunnistaa nykypäivän synnit ja katsoa tulevaisuuteen. Hän sortuu halveksimaan Teuvo Hakkaraista puhumalla "hakkaraisista" yleisellä tasolla. Minä muistan Niilo Hakkaraisen joka nosti "köyhtyneet paperitehtaat" jaloilleen 70-80-luvulla. Teki liikelentonsa aina halvimmassa turistiluokassa ja säästi kaikin tavoin että Yhtyneet Paperitehtaat saatiin jälleen kannattavaksi. "Ytimessä" MEPPinä Liisa Jaakonsaari lentelee varmaan kaikki lentonsa kalleimmassa luokassa veronmaksajien rahoilla.
Todella ala-arvoinen kirjoitus Jaakonsaarelta.

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Mitä järkiä tässä puheenvuorossa on?
Käy vi**lemassa eikä sitten edes juttele asiasta?

Jaakonsaari on menettänyt sulat siivistään.

Käyttäjän OulaLintula kuva
Oula Lintula

Jaakonsaari ei keskustele, Jaakonsaari julistaa. Minkä takia tämmöisiä julistuksia nostetaan karuselliin?

En katso tätä enemmän kommentoimisen arvoiseksi ennen kuin rupeaa näkymään enemmänkin blogiemännän itsensäkin kommentteja.

Lauri Korhonen

Arvoisa Euroopan parlamentin jäsen Liisa Jaakonsaari (sd). Saanen esittää toivomuksen.

Toivon hartaasti - monet meistä - ettette anna periksi ja lopeta kirjoittamista ja mielipiteittenne julkaisemista.

Tulevaisuus näyttäisi tuovan suuria haasteita niin Euroopassa kuin Suomessakin. Sosialidemokraatit Suomessa - koko vasemmisto - tarvitsee selkeitä mielipiteitä ohjaamaan joukkoja oikeaan suuntaan tulevissa koitoksissa.

Uskon että Te kykenette osoittamaan suunnan vasemmiston tulevaisuudelle. Ehkä jopa koko vasemmiston tulevaisuus on Teidän käsissänne. Totta tai ei joka tapauksessa minä uskon että Teiltä löytyy tarvittavaa näkemystä ja kokemusta. Kaikki se jolla lunastetaan vasemmiston tulevaisuuteen liittyvät odotukset.

Minusta tuntuu että Suomi ei olisi Suomi eikä vasemmisto vasemmisto ilman Teitä ja näkemyksiänne.

Toivotan Teille rohkaisevaa syksyn odotusta ja ennen kaikkea voimia kirjoittamiseen.

Ystävällisin terveisin

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Mulle tämä nainen riittää, en vastaavaa ole nähänyt.
Tekee kaikkensa, että meillä olis kallista elämä, ja sitten epä-arvostaa demokratiaa jonka vaaleilla valittu Hakkarainen edustaa.
Minä en ehkä olis Teuvoa valinnu, mutta silti moni muu sen teki kertoakseen mielipiteensä.

Eti uus työpaikka.

Käyttäjän oskuraunio kuva
Osku Raunio

Minusta olisi oikein hienoa, jos sosialisti Jaakonsaari irtisanoutuisi Neuvostoliiton, Itä-Saksan ja muiden sosialististen ihannevaltioiden veriteoista, joita hän oli puolueensa kanssa oli kannattamassa.

Veikko Virkkunen

Islam ei ole uskonto. Se on uskon kaapuun verhoiltu ihmisten hallintaan tarkoitettu kirjoitelma.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Tuohan se taitaa uskonnon määritelmä ollakin.

Olli Kankaanpää

Liisa Jaakonsaari, anna avustajasi jatkossakin tehdä kirjoituksesi ja anna meidän ihailla palautteitasi. Kirjoituksesi on yhtä epäuskottava kuin hallituksen toiminta. Jollet kommunikoi, niin on turha kirjoittaa..

Käyttäjän pii3719 kuva
Pertti Ikonen

Palataanpa aikaan milloin PM oli Lipponen. Lipponen sai aikaan sen, että eduskunnan "vapaissa" tiloissa ei enään sallittu lehtimiesten paikallaoloa. Näin tuosta lähtien kansaa on ns. pissatettu mitä tulee kansan edustajien tekemisiin ahjoissaan.

Siis näin lopetettiin kansalliset asiamme oikeasti asioista kiinnostuneilta ja ne korvautuivat kaiken maailman iltehtien uutisten komentoimilla, halvahkosti tuotetuilla kansanedutaja-uutisilla ja myöhemmin eu-uutisilla.

Mutta nyt aiemmin kansaa kosineet demarit ovat vissiin kääntämässä kelkkaansa siten, että kokoomuksen, keskustan ja ruotsalaisten kanssa kaatavat vähävaraiset, työttömät ja hädänalaiset laskiämpäreihin - näin uskon tällä hetkellä.

Pekka Salo

Meppi Liisa Jaakonsaari halveksii kirjoituksessaan kansanedustaja Hakkaraista hänen yhden bloginsa perusteella. Liisalla on tietenkin tähän oikeus, mutta heikot ylen heikot ovat tässä Liisan eväät.

Liisa voisi pidemmälti ja analyyttisemmin käsitellä muslimeja sekä Suomea että Eurooppaa yleensä. Täytyyhän Liisalla olla enemmän ja parempaa tietoa kuin meillä muilla saati sitten hakkaraisilla. Onhan Liisa meppi.

Liisa on matkustanut paljon islamilaisissa maissa. Muistan, kun kerran lehdessä oli hänen passikuvansa, jossa Liisa piti mustaa huivia päässään kuin iranilaiset naiset ikään. Maahan ei päässyt ilman huivia. Tästä Suomen femakot pahoittivat mielensä.

Netissä on nähtävänä videoklippi, jossa huivipäinen nainen laitetaan poteroon kaulaa myöden ja sitten luodaan hiekkaa ympärille. Nainen kuolee, kun hänen päähänsä heitetään kiviä. Kohteena ei ollut Liisa, koska nainen oli musta. Tuo oli aivan hirvittävää nähtävää. Koraanin, joka on Jumalan Allahin sanaa, mukaan näin on tehtävä eikä poikkeuksia ole. Milloin meillä Suomessa?

Olavi Lehto

Liisa Jaakonsaari ja Nasima edustavat silmänsä sulkevia tahoja. Miten Nasima on unohtanut miksi hän alkujaan on tullut Suomeen? Eikö kyseessä ollut islamistien väkivalta?

http://jamesgonzo.wordpress.com/2013/08/23/avoin-k...

Asiaa asialinjalla

Olavi Lehto uskontokriitikko
http://valontuoja-lehto.blogspot.fi/

Olavi Lehto

Palstalla erilaiset huuhaatason "yliopistoihmiset" krisoivat sahuri teuvon opillista sivistystä. Oppina ja ojennuksena: Suurinkaan kirjaviisaus ei korvaa sydämen ja järjen viisautta". Muistamme Tampereen yliopiston punaisena yliopistona syystä. Edelleen ko. laitoksessa vaikuttaa kovin marksilaistaustaista opettajakuntaa vaikka ko oppiaine onkin saatu pois valtio-opista ymv:sta liki kokonaan.

Voidaan sanoa että meitä "teuvoja, seppoja" yhdistää ajattelun vapaus, eikä demariuden harhauttavat oppirakennelmat missä suomalaisille on varattu vain kusetuksen uhrin eli maksajan rooli

http://keskustelua-islamista.blogspot.fi/

Olavi Lehto Tampere

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Jos Hakkaraista hävettäisi tai harmittaisi koulun keskeyttäminen, hän todennäköisesti suorittaisi peruskoulun loppuun. Mutta ei tunnu haittaavaan, joten siitä ei ole turha pöyristyä ja loukkaantua. Se on vain faktaa.

Merja Heikka

Me olemme molemmat Olavi Lehdon kanssa Tampereen yliopistosta oppia ammentaneet, joten ei se ihan turha laitos liene. ;)

Käyttäjän timouotila kuva
Timo Uotila

Kyllä meidän pitää voida vapaasti keskustella eri uskontojen piirissä tapahtuneista ja yhä tapahtuvista hirveyksistä.

Muslimien ja juutalaisten teurastustapoja ei kerta kaikkiaan pitäisi hyväksyä. Asiasta on voitava keskustella kriittisesti, jotta muutos saadaan aikaan.

Australiassa halutaan kieltää elävän karjan myynti Indonesiaan muslimien teurastuslaitoksiin. Siinä on meillekin miettimistä.

Aviorikoksista tai jopa muka-aviorikoksista ei tietenkään missään nimessä voida hyväksyä rangaistukseksi kivittämistä - luki Koraanissa mitä hyvänsä.

Kiitokset Teuvo Hakkaraiselle tärkeän keskustelun virittämisestä. Ja kiitos Liisa Jaakonsaarelle - tai hänen avustajalleen - siitä, että hän otti esille myös ja nimenomaan kristittyjen karmeat käytännöt. Olen muuten sitä mieltä, että kristitty Espanja olisi suljettava EU:n ulkopuolelle, kunnes härkätaistelut kielletään.

Tran Mere

Jos tutkimme seuraavia ideologioita ja uskontoja jotka viimeisen 200 vuoden aikana ovat aiheuttaneet eniten kärsimyöstä ihmiskunnalle niin olenko tavattoman väärässä jos väitän että listan kärjessä ovat seuraavat:

1. Marxismi-leninismi (sosialismin globaali päähaara)
2. Kansallissosialismi (sosialismin toinen haara)
3. Islam (erittäin taantumuksellinen uskonto vakavine seurauksineen)
4. Hindulaisuus (kastijärjestelmä, brutaali köyhien ja naisten sorto)

Sen sijaan kristinuskon "raakuus" on vain äärivasemmiston ja ateistien sairaan ja vilkkaan mielikuvituksen tuotetta. Kannattaa myös muistaa että länsimaissa älymystö oli ensimmäinen yhteiskunnan kerros joka luopui kristinuskosta sillä seurauksella että samainen älymystö omaksui halukkaasti uudet rotuopit ja marxilaisuuden 1800-luvulla jotka olivat viitoittamassa sitten tietä 1900-luvun hirvittäville kansanmurhille. Jokseenkin kaikki Valistusajan suuret nimet mm. kiistävät afrikkalaisten (muiden värillisten) ihmisarvon. "Vapaus, veljeys ja tasa-arvo" olivat vain "valkoisia" varten. Valistusajan seuraus: rasismi ja ihmisviha globaalilla tasolla. Tie menestykseen giljotiinin kautta.

Se mikä länsimaissa on jäänyt käsittelemättä on juuri meidän älymystömme moraalinen turmeltuminen ja sen vakavat seuraukset.

Käyttäjän IlkkaKakko kuva
Ilkka Kakko

Jaakonsaaren viimeisin ehdotus osoittaa ko. henkilön täydellistä harkintakyvyttömyyttä:http://www.kauppalehti.fi/etusivu/sdpssa+sovitellaan+urpilaista+eu-komission+johtoon/201308490501

Eli muka Urpilainen EU:n komissaariksi, milläköhän eväillä?

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Olisi peloittavaa, mikäli suhtautuisimme välinpitämättömästi muselmaanien kirjoituksiin ja puheisiin kuten suhtauduttiin Hitlerin teokseen Taisteluni.

Käyttäjän RailiLeino kuva
Raili Leino

Liisa, ehkä et ole joutunut vastaamaan teuvohakkaraiskysymyksiin siksi, että äärikristittyjen tekemät veriteot ovat nykyisin aika harvinaisia. Edes teuvohakkaraiset eivät hiillosta muslimeita 50 vuoden tai sadan vuoden, puhumattakaan useiden satojen vuosien takaisista veriteoista. Miksi siis kristittyjä pitäisi? Ai niin, mutta kun meillä on eri säännöt...

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

"..siksi, että äärikristittyjen tekemät veriteot ovat nykyisin aika harvinaisia."

No Breivik ainakin luokitteli itsensä moderniksi kristityksi ristiretkeläiseksi, eikä Ugandalaisen LRAn veriteoista ole vielä kovin montaa vuotta. Ja Yhdysvalloissa aborttiklinikoiden työntekijöitä murhataan kristinuskon nimissä käytännössä joka vuosi. Nämä nyt näin enempää miettimättä.

Totta kyllä, eivät lukumäärällisesti kovin yleisiä, mutta ei niitä minusta unohtaa voi. Kristittyjen pitäisi joutua vastaamaan näihin kysymyksiin.

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Vieläkö tämän nettikiusaajan avaus nousee pinnalle?

Käyttäjän RailiLeino kuva
Raili Leino

Breivikin kristillisyydestä ei kyllä ole kovin vahvaa näyttöä. Hänhän tappoi muslimivihassaan kristittyjä valkoisia, aivan samoin kuin suurin osa muslimiterroristeista tappaa omiaan, muslimeita. Jaakonsaarta kritisoin siitä, että hän vertaa tämän päivän muslimiterrorismia keskiajan tai viimeisintään natsiajan kristittyjen tekemisiin tai tekemättä jättämisiin. Niitä on turha vatvoa, sillä merkitystä on vain sillä, mitä teemme tästä eteenpäin. Tuomitsemmeko terroriteot, kenen terroriteot tuomitsemme ja keiden terroritekoja ymmärrämme? Teemmekö jotain sen eteen, että terroriteot loppuisivat vai tyydymmekö vain paheksumaan joko terroristeja tai paheksujia?

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Jos joku väittää kristillisyyden nimissä jotain tekevänsä, niin kyllä se kristillisyyden piikkiin menee. Ristiretkeläisharhassaan Breivik valitsi uhrinsa koska koki heidän olevan edesauttamassa muslimien valloitussuunnitelmia.

- - -
"Jaakonsaarta kritisoin siitä, että hän vertaa tämän päivän muslimiterrorismia keskiajan tai viimeisintään natsiajan kristittyjen tekemisiin tai tekemättä jättämisiin."

Tässä olen kyllä aivan samaa mieltä, vähän samaa kauraa kuin huonon omatunnon kokeminen länsimaiden siirtomaista ja sikäläisten kohtelusta joskus muinoin - etenkin kun Suomella ei tiettävästi ole yhtään siirtomaata koskaan ollut.

Pointtini taisi kai olla siinä, että äärikristityt tappavat, sortavat ja vainoavat ympäri maailmaa jatkuvasti. Mutta toisin kuin muslimiterrorismissa, kristittyjen teot sivuutetaan yksittäisten ihmisten tekoina sen sijaan että ne yleistettäisiin koko uskontokuntaan(ja kansallisuuksiin) niin kuin muslimeille tapahtuu.

Jaksetaan toitottaa että "koraani käskee sitä, koraanissa sanotaan tätä", ikäänkuin muslimien valtaosa seuraisi sitä orjallisesti. Jos koraanissa jotain sanotaankin, se ei ole mikään osoitus muslimien aikomuksista.

Olavi Lehto

Miksi moititte Breivikiä ;)? Hänhän toimi vain ja ainoastaan kristittyjen puolustajana ;) toisin kuin maan hallitus.

Hyväuskoiset antavat Pohjolan ja EU:n pilaantua liialla vierasperäistämisellä, missä alkuperäkansoille käy kuin Australian alkuperäväestölle. Puuttuu vain päänahkajahti USA:n tapaan.

Olavi Lehto Tampere

PS: Olkaa edes rehellisiä. ;) Islamisaation ja rajattoman maahanmuuton tukeminen on itsensä hirttämistä

http://pro-tampere.blogspot.com

Toimituksen poiminnat